Pitanje oko dzojstika

Pozdrav, odavno me nije bilo jer sam prodao konzolu zbog finansijskih poteskoca…

Sad imam ponudu da uzmem Xbox 360 elite sa LT 1.9 flesom, medjutim na konzoli ne rade dzojstici ostolo sve u fulu… Pitanje za poznavaoce, sta bi tu moglo da zeza i ima li nade za ovu konzolu? Znaci ne prepoznaje dzojstike, ni bezicnim ni putem kabla, to je sve sto znam…

Planirao da je uzmem i da mi neko odradi JTAG i da ponovo cepam igrice…

Hvala

pitanje zasto ne prepoznaje. mozda covek samo ne zna da ih sinhronizira. to je jedna stvar. druga stvar, trebalo bi probati pre kupovine sa nekim drugim dzojstikom, koji nije od kupca. ako je pokvareno nesto pa ne vidi nikakav joypad, sta ce ti takva konzola.

Probao lik s dva dzojstika, ali nece ni sa kablom ni bez… Ja sam posumnjao da je u pitanju neki softverski bug jer je flesovan drive(a posto sam planirao JTAG svakako bi se ponovo radilo po njo), a i koriscen je kinect… Ali ako je u pitanju hardver, nisam znao sta bi moglo biti pa pitao…

Slabo ima odgovora i na googlu i na forumu kad je ovaj problem u pitanju…

Mozda je neko imao slicnih problema, zato sam i pitao…

Jedino da odes sam i da proveris sinhronizaciju - sta znas, mozda mu oba joypada pokvarena, a mozda je ipak konzola u pitanju.
Mada, ako to nije neka ekstra ponuda bolje nadji neku kod koje sve radi, manje cimanja u svakom slucaju.

Nisam tako blizu da odem i probam… Ali videcu sta mogu da uradim.

Mozda je do RF modula, ko zna sta moze da bude a mozda i nista ,nego neko ne zna i gurao pogresne joypade i slicno…
Kao sto ti kazu odavde moras da vidis sam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na zalost ne mogu da odem i vidim, da je u pitanju tj u kvaru samo bezicni nacin povezivanja oprostio bi ja to i igrao kablom, ali posto nece ni pomocu kabla e to je zezz…

Vidjao sam negde one wireles adaptere za xbox, cemu to sluzi jel samo za povezivanje sa modemom ili mogu i neki kontroleri tu da se prikace?

To je wi-fi za povezivanje sa ruterom,ne mogu se kaciti kontroleri.

Odustao od kupovine ove konzole…

Stize mi konzola u aprilu tacnije dobijam je na poklon od burazera, u pitanju je konzola sa Falcon plocom vrlo malo igrana,… Cipovana kod kolege sa foruma zadnji i poslednji put na LT2.0 onda je brat uradio update koji je bio na original igri AC Broderhud i od tad malo toga cita… Ali se nadam da ce moci da se JTAG uje, jer ne znam ni koji dash ima ali videcu kad dodje…

Tema se moze zakljucati a i obrisati, sto prepustam adminima…

Hvala