Pitanje oko brisanje igrica

Citao sam ovde da je neko imao problem sa prenatrpanim hardom na rgh konzoli. Pa me zanima, posto imam rgh debeljka, sa 250 giga hard, kada obrisem igru, citao sam da je ovde neko pisao da ostanu jos neki fajlovi od igre, pa da i to ume dosta prostora na hardu da zauzme, eh posto sam trazio taj thread, ali ne mogu nikako da ga nadjem, ja se izvinjavam sada sto pravim opet temu, ali moze li mi neko pomoci kako da nadjem taj folder i da obrisem te zaostale fajlove za obrisanim igrama…
I da, igre su mi na hdd1\Xbox 360, folderu… Ako to nesto znaci, hvala na pomoci unapred :slight_smile:

Ostajali su mu fajlovi od onih igara koje imaju Content. On je mislio da kada u FSD ode na delete game, da se obrise automatski i sve sto je stavio u content, a zapravo mora rucno. Eto to treba da brises.

Znaci odem u content i obrisem tamo folder od te igrice?
Izvinjavam ste to ovako ispitujem sada, nije mi xbox pri ruci, nisam kuci…

Pa pazi, ima laksi nacin. Taj Content se vidi cak i preko originalnog NXE dashboarda, kada odes u rubriku Storage. Tamo ti je lepo podeljeno sa imenima igara i slicicama, a ne da juris po onim Title ID brojevima. :slight_smile:

E hvala Lynx, probam sutra, pre necu moci :slight_smile:

Nije to nikakvo mudrovanje , sam sam video da mi nema morije na hdd i odes samo tamo u storage i pazi da ne obrises savegames , dobro procitaj i pogledaj koliko sta zauzima.