Pitanje - hitno

Narode ,ja sam ovde nov ,imam samo jedno pitanje hocu da uzmem za nedelju dana PS4 e sad sta mi predlazete PS4 Pro ili PS4 Slim i zasto 1 ili 2 molim obrazlozenje ,mnogo bi mi znacilo jer sam cuo da se Pro cuje bas jako ,dok to nije slucaj sa Slimom ,dok ostale price idu da je Pro skoro pa trostruko jaci od Slima ,pa zbog toga ako nije problem da navedete zasto Pro ili zasto Slim. Hvala puno svima unapred i zao mi je ako dosadjujem ili ako vec postoji ova tema. Pozdrav :slight_smile:

Koliko ti je hitno?

1 Like

Poprilicno ,obzirom da planiram za 2 ,3 dana kupovinu

Ako imaš novca za pro uzmi njega, ako nemaš uzmi slim. Nema tu neke filozofije. I ako nemaš 4k tv dosta igara ima bolje performanse i izgleda bolje na 1080p rezoluciji na pro-u u odnosu na slim.

Hvala na odgovoru ,a sto se tice buke kakakv je u tom slucaju Pro ? Da li je tacno da je jako bucan u rezimu rada ?

Lično ne znam, po tom pitanju bolje sačekaj da odgovori neko ko ima pro.

Bucniji ti je kada radi - igras u 4K. A ako igras u non 4K modu aka 1080p nije bucan, tacnije kao slim se cuje u 1080p radu. Inace i u 4K modu ti je sve jedno tisi od PS4 debeljka.

Hvala u svakom slucaju

Hvala lepo na ovom objasnjenju ,dosta mi znaci :smiley:

Ako je 4K mod (ili supersemplovan u 1080p, u slucaju da nemas 4K TV) onda se dosta cuje, ali je za ostale naslove i za stare PS4 igre tisi je nego PS4. Ne znam kakav je Slim po tom pitanju ali posto je Pro duplo jaci od Slima (a ne 3x kako si cuo), nema logike da se u istom modu glasnije cuje, jer upotrebljava duplo manje snage.

1 Like

Skoro pa dva i po puta je jaci GPU od Slima.
Tacnije 2.3x puta je jaci od Slima, Pro ima 4.2 TFLOP a Slim 1.8 TFLOP.

1 Like