Pitanje da li kupiti ili ne ovaj xbox?

Nasao sam povoljno ovaj Xbox, e sad zanima me da li da ga uzmem ili ne, u pitanju je ''gola" konzola, znaci bez opreme… Koliko vidim nije otvaran, a i receno mi je da nije flesovan, niti bilo sta drugo… E sad, istrazivao sam po forumima ceo dan i koliko sam shvatio on poseduje xenon plocu, a za nju vidim da je vezan problem rrod-a tj pregrevanja, i da je to prva verzija ploce… Posto se ne razumem u tematiku xbox-a, molim vas za savet i misljenje oko kupovine iste, posto vidim da je ovo naj sajt na nasim prostorima vezan za ovo… Inace btw konzola je fino ocuvana , au prilogu postavljam slike zadnjeg dela kao i screenshot system infa ja msm, kao i same konzole… Hvala puno unapred! :):):slight_smile:

Zaobidji. Sada mozes da nadjes Slim sa gamepadom kome je uradjen RGH za 130-150e ako potrazis malo. Oni se ne greju niti imaju bilo kakvih problema, i jos su duplo tisi od starih Fat modela.

Iskreno jel je vredi uzeti za 20eur? Znam to, bas sam gledao i ja po kp i sotalim oglasima i video sam da se tako krecu cene, sto kazu konzola u full stanju… Hvala puno na brzom odgovoru… :slight_smile:

koliko god da je platis, bacices novac i to u roku od tri dana. Ako te zabole za 20 eura, plati, uzmi, samo nemoj za dva dana da nam dodjes sa pitanjem, a zasto mi se zamrzava slika i izlaze neka tri crvena svetla. Zato sto ce se upravo to desiti sa tom konzolom.

E pa to pitam, posto citam da se rrod moze pojaviti za 3 dana ili 3 meseca, nema pravila, a pogotovo mi je sve jasno kada vidim da je konzola stara 8 god, a pritom nikad popravljana, sto u prevodu znaci da se oslobadja konzole jer je vec pocela ili da pokazuje naznake crkavanja ili samo sto nije… Videcu, mozda je i pazarim, 15e,pod uslovom da joj spustim cenu, i nije neka cifra, pa da se igram malo, da joj ugradim kulere, i da probam neke zezalice koje sam video po netu, sto kazu da eksperimentisem malo zezanja radi… Hvala na savetu :slight_smile: