Ako imas rgh (a to su igre za rgh), svejedno je koji je region
Sve jedno RGH ima region spoof tako da sve mogu da rade.
From IP4
Idi na: opentrackers .net kad odeĆĄ tamo biÄe ti jasno sve ,nesmem da dajem direktan link zbog bana !
Bitsoup otvoren za registraciju. Navali narode!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Puno hvala na obavestenju! Vec registrovan i pretrazujem sta imaju. Nego, kako ide ratio? Slicno kao na blackcats ili?
KlasiÄan ratio sistem koliko uzmeĆĄ toliko vratiĆĄ nema HnR i SP kao na blackcats .
To bre! Na blackcats skines torrent od 8GB, i od njega skines npr. 2GB, i sada prekines, moras vracati svih 8GB da bi ti ratio bio normalan (ne u GB-ovima, ali racuna ratio kao za ceo torrent da si skinuo).
Samo da nisu instalirali HnR sistem od nedavno ,nije tako naporan kao onaj n blackcats ( 50 poena briĆĄe upozorenje ) ali zna da sputava .
BitSoup je jako dobar. Spustio sam se cak 0.252 i mislim da sam tad dobio zabranu skidanja torenata dok ne dignem na 0.5 ali u principu ostavi da seed-as i sve ce biti OK.
Ja ispod 1 ne silazim ni na jednom privatnom trackeru neÄu da razmiĆĄljam ,moĆŸe se desi da doÄe do promene pravila o minimalnom ratiu nikad se nezna znaju da menjaju pravila iznenada .
Hvala druze na informaciji.Upravo sam se i ja registrovao.
Opaaaaaaaaaaaaaaaaa, i ja sam se registrovao, danas nije moglo
Sad odo da procitam Disclaimer i FAQ
Kod mene i tako i tako torrent radi 24/7, tako da ce ratio biti i vise nego dobar
Sta znam, sto se mene tice od svih torenta mi black-cats najvise odgovara. to sto hocu, to i skinem u svakom slucaju celo, normalno da cu celo i da vratim, a mnogo je dobar SP sistem jer mi se mnogo puta desilo da jednsotavno nemam kome da seedujem a ne mogu sve torente da drzim uvek u kompu da bi ih seedovao, tako da mi najvise odgovara da skinem, ostavim neko vreme, da mi poene, i to je to, ne znam kome je to problem, ali meni nije. Inace, registrovao sam se i ja na BitsoupâŠko zna, mozda i zatreba.
Stvarno je dobar ovaj Bits, download Borderlands-a ide 1mb/s
Samo sto mi upload nesto slab majku mu, samo 3kb/s , a moze preko 100 da ide o.O
to sam i ja mislio godinama. medjutim fora je u tome sto nemas kome da seedujes, tj. sto svako od nas ima problema sa seedom je zato sto imamo sugavi upload. naravno da ce skidati od tebe ako si jedini seeder online ili tako nesto, ali ako npr borderlands 2 sada ima 500 seedera, neces seedovati nista. zasto? zato sto ti je sugav upload. kad sam pokrenuo torent na poslu gde imam 50 mbita- upload, brate krenuli da skidaju i ono sto seedujem mesecimaa nikad nista nije uploadovano. dodjem kuci posle 10 minuta, pokrenem, prc, opet isti djavo.
Iznajmi seedbox od 100 mbit-a na mesec, pa ces videti kako ima kome da se seeduje
Ma vazi sto cu da iznajmljujem, neka ga ovako, ako taj upload ne krene, ostavicu ga nekoliko dana, batalim ja, neka mi skida sa TPB-a i po 100kb/s, bar me nece niko zajeb**** zbog uploada i ratio-aâŠ
Ne mogu da verujem da ljudi imaju problema sa skidanjem igara ,na mojih 20 privatnih trackera svuda mi je ratio daleko iznad 1 imam 1 megabit UP koji je upoĆĄljen maksimalno u svakom trenutku ( mora da ga ograniÄim da bi uopĆĄte surfovo netom toliko mi izvlaÄi UP ).
Ja sam na BitSoup-u od 2007-e i to je jedini privatni torrent koji koristim.
Imaju striktna pravila vezana za ratio i ispocetka sam morao malo da varam, no kako je moj adsl napredovao, tj upload brzina porasla, vise ne varam a ratio mi je 2.65.
Za xbox igre je odlican sajt, kao i za x264 filmove.
Neke stvari sidujem i po tri puta, dok igre i filmove vratim po jednom.
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Ja koristim TorrentDay i sa brzinom up od 1 mbit bez problema odrzavam ratio oko 2, pre svega zbog bonus poena koji se dobijaju ako seed-ujes torente bez obzira da li ih neko leech-uje ili ne ali i jednostavnim drzanjem upaljenih torenata dok ih ne upload-ujem bar u razmeri 1 prema 1. Inace, TorrentDay je jako kvalitetan tracker i za igre, i hd filmove a skoro sve serije se mogu naci po sezonama u freeleech pack-ovima.
Cak sam jedno vreme sve sto sam skidao sa TorrentDay-a upload-ovao na nekoliko drugih private trackera, izmedju ostalih TorrentLeech gde mi je ratio 264.392 :rock:
Meni i treba samo za XBOX zato sto sve ostalo lagano skinem sa TPB-aâŠalâ kad skidam igre za XBOX sa TPB-a, to ide 100-200, retko kad se osili pa uradi punom brzinomâŠ
Vratio se upload, sad ide normalno