A ko se registruješ na iole ozbiljniji privatni generalni tracker rešićeš sve probleme,ovako samo gubiš vreme i živce verujmi .
Pozdrav svima…Kada smo kod piratskih sajtova,gde bih mogao da nadjem neke cheat-ove za xbox???Ali da nisu wallktrough-ovi nego bas cheat-ovi,na pr. za Serious Sam 3 ammo,weapons itd…
Hvala unapred…
Znaš da za većinu igara na xboxu nemaš šifre, a za koje imaš, mogu da isključe dobijanje achievmenta i onesposobe save? Pogledaj Cheatbook Database, tu imaš za sve platforme, ali većina nisu nešto, što se tiče konzola
Skini Modio program, pa u njemu idi na search koju igru hoces. Ja sam gubio profile na USB-u pa skidao sejvove da ne igram ponovo neke igre. Mislim da imas i cheatove tamo, ali ne mogu da garantujem
Edit: ne odobravam tvoj izbor, ali dobro, tvoj izbor
daemonkiller92… Primetio sam da u 80-90 % igara ne postoji cheat vec neki wallktrough-ovi za lakse dobijanje para,achievmenta itd…Medjutim nisam znao da sa tim mogu da onesposobim save game i achievmente…
Imenjace nisam se ni ja sluzio cheat-ovima do sada (na xbox-u,osim Gta 4,ali to su po meni igrice koje igras iz ciste razonode) niti ja odobravam takav izbor prelazenja igrica (jer se gubi draz,po meni),medjutim Serious Sam kao takva igrica u kojoj samo ides i nemilosrdno pucas u nedogled u 1000 neprijatelja i kao takva ja bih je radije odigrao sa gomilom ammunitiona i weapona nego da bauljam po igrici i trazim sve to…
Razumijem te, i ja sam imao par igara gdje mi je trebalo municije (Transformers), ali opet, sve se bojim da ce nekako da nadje put do MP
Ako je za SP, samo uzivaj
Ne save game, kao podatak, vec da neces moci da sacuvas to sto si postigao i uradio, a ako si uradio nesto za sta bi dobio achievment, ne bi ga dobio, na to sam mislio.
E sad, imas neke šifre koje se koriste za recimo, otključavanje koli u NFS Most Wanted, kao i Burger King izazova, one neće ti ništa uraditi sa save gamemom, jer su to kodovi otključavanje.
Za većinu ti piše da li će ti onemogućiti da sačuvaš i dobijaš achievmente ili ne.
@ iKaran
Kako ti falila municija u Transformersima? Meni nikad nije falila
@Ime-Da da, mislim da ach neces dobijati
@deamon-ma ne znam ni ja, u War for Cybertron sam par puta ostao potpuno bez municije, bas mi je smetalo. Msm, dzaba sto si mocni robot ako nemas municije (btw shotgun nisam koristio, beskoristan je)
Da,da imenjace samo za SP…A sto se tice achievmenta mislim da mi nece naskoditi i ako ih ne dobijem (konkretno Serious Sam)…
Xboxgio98 - Bio sam na CCCentral i oni u vecini slucajeva ,barem za x box, imaju hint-ove i wallktrough-ove…
Edit… Zasto nece da mi otvori Modio ni ver. 3 ni 4 beta???
Kada probam da ga pokrenem konstantno mi izbacuje “Modio encounter error please send error to microsoft”
Moze odgovor i na PM da ne zatrpavamo ovi temu…
Meni je najbolji IPTorrents za sve, samo nemam više pozivnica
E sada, imati nacin da se registrujem na privatni tracker… kada niko koga znam nema account na privatnim trackertima.
A da molim i proganjam nepoznate ljude i da im idem na zivce, pa nije bas korektno, jel?
Evo sada krenuo da skidam Tekken Tag Tournament 2 preko mediafire-a, nasao sam linkove… pa ce brzo skinuti, ali opet problem mi je da trazim te igre koje imaju 2-3 godine starosti… svi koji su skidali onda ne ostavlja im se bas da seed-uju fajlove.
Postoji i XDCC. Ima masa botova na irc-u, koji salju pakete samo tako. Udri u Google XDCC finder.
Meni je brzina oko 85% realne, sto mi je sasvim ok.
Potreban ti je irc klient, a njih bar ima.
Nij sve u pozivnicama mnogi privatni trackeri relativno često otvaraju slobodnu registraciju kao :Bitsoup.org,iLoveTorrents,Speed.CD,Blackcats otvaro se dva tri puta ove godine ,X 360 Club.org .
Sve su to veoma kvalitetni trackeri .
A kako znati kad oni otvaraju?
kad im padne napamet,bar je tako za vecinu dok imas i one koji se otvaraju tipa 2x godisnje u julu i novembru npr…
Ma idi, sad cu ja da proverevam svaki dan ima li ili nema…
Linkove uvek mozes naci, media fire ili zippy share i skidas polako
Kakvi su ovi JTAG/RGH ripovi, vidim da ih ima na xboxpirate , da li radi sve kako treba?
Rade, to ti je sam ekstraktovan iso od xbox 360 igre. Kao kad bi ti sad uzeo neku igru, npr. borderlands 2 i njega provukao kroz xbox backup creator ili iso2god pa da dobijes fajlove od igre. Procitaj neki komentar ispod, cisto da vidis da je ok rip, i skidaj.
Kad skidam igre, koje regione gledam, RF naravno moze…
PAL prepotstavljam da ne moze ili gresim?