Pioneer DVR-111DBK

Jel moze ovo cudo iz 2006 da reze dual layer ,narezao bih crysis dvojku ali kad skinem burner max izbaci mi ovo
BurnerMAX not enabled, YET !
Scanning: E:\ [PIONEER DVD-RW DVR-111D1.23]
Scanning failed!
Will try matching for known write only drives…
BurnerMAX not enabled, YET !
da li postoji neki firmware noviji ,ili nesto ? Vidim da ljudi pisu za isti ovaj rezac negde moze da reze i XGD3 negde ne moze ,pa posto nisam bas nesto strucan oko ovoga bolje da pitam …

Pogledaj na ovom link-u, sve ti pise: http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/6836-burnermax-payload-tool-v0-15-a.html

Crysis 2 ti nije xgd3 tako da ga mozes rezati redovno.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pa nju sam i citao i nasao ovo REPORTED WORKING _PIONEER DVR-111D …
_Ali me brine zasto onda nece :stuck_out_tongue:

Preko cega da ga rezem da radi ,posto preko ovog programa nece ?

Pa nemoj menjati firmwere provuci kroz abgx i rezi u imageburnu.

OK ,nadam se da ce raditi na mom XENON-u jer ima stariji dvd citac …

Ma hoce bez problema, samo neka bude na abgx sve zeleno.

Ok ,hvala jos jednom ,i naravno verbatim diskovi za to znam .

Pa sto ne rece da si vec video tu temu?:stuck_out_tongue: Pogledaj na klipu ispod da li si sve odradio kako treba.

Pa ne kapiram ,lik je samo otvorio programe ,isto mu izaslo da nije kompatibilan rezac i pola ga nisam razumeo :smiley: al nema veze probacu kako mi je milan rekao nadam se da radii :slight_smile:

Crysis 2 ti je XGD2, mozes da rezes kako oces i na sta oces, a za Payload, to stalo otkrivaju koji su kompatibilni a koji ne i stalno se dopunjava, ako trebutno ne podrzava taj rezac, kasnije bi trebalo

Znaci da ne poverujem da ce moci da reze xgd3 ,a ovako matoro ,jedva cekam da srede to sto treba .

A bre taman se obradovah kad ono moj rezac nije podrzan :headbang:

taj rezac ne radi sa payloadom , ja ga imam i probao sam i nece.

Moj je LiteOn iHAS124 B… da li radi ovaj? Ne mogu da skontam, jer na listi piše LiteOn iHASx24… da li to znači da podržava sve 124-ke?

LiteOn 124 B je podrzan za Burner Max.
X ti je zamena za:
124
224
324
424
524
624

Koji je najjeftiniji od ovih podrzanih drajvova sa liste i gde ima da se nabavi u beogradu?

Tesko ces naci kod nas. A i ako nadjes mnogo traze za njih jer svi znaju za sta sluze.

@ jocinetu ne mogu svi 124, ali imas srece tvoj moze. Uradi mu se crossflash(sto je i najbolje resenje) i onda rezes u imageburno redovno.

Mislio sam na one koji podrzavaju payload a ne na ihas.