Pinball FX2 +DLC [ ARCADE- FULL ] - [XBLA] - XBOX 360 -RGH

Kad sam raspakovao igru dobio sam folder pod nazivom “Pinball FX2 +DLC [ ARCADE- FULL ] - [XBLA] - XBOX 360 -RGH” i u njemu


i u svim folderima su bele ikonice
nema nigde ISO. Sad ne znam gde i kako da ih prebacim, hteo sam u xbox live arcade ali ne znam kako a u njemu imam jednu igru koju nigde ne vidim kad povežem konzolu na računar, inače prebacujem preko rutera kablom. U pitanju je xbox 360 rgh. Hvala unapred

Procitaj tutorijal na forumu za instalaciju XBLA igara sve pise.

To ti je već extractovan ISO tzv RGH Ready izdanje, samo kopiraj u odgovarajuće foldere.

Uspeo sam da prebacim i pokrenem igru ali je trial i traži mi da se ulogujem na live i da skinem full. Da li se to dešava ili ja nisam uradio nešto kako treba?

Dashluncher patche ukljuci contpatch za xbla igre i treba da postane cela.

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Hvala druže, ali da budem iskren ja sam totalni početnik i sad sam još više zbunjen. Još nisam siguran gde je LT i LB taster :lol:

U tom slučaju, predlažem da dobro upoznaš materiju i svoju konzolu prije nego kreneš sa bilo čime. U ovom podforumu ima dosta korisnih tema a predlažem i ovo sa linka ispod:

Ljudi hvala vam puno :da:

A kad sam već otvorio temu, da ne otvaram novu, u igri need for speed rivals videh da mogu da mogu da postavim sopstvenu muziku. Zna li neko kako to da uradim?

I ja imam isti problem za dotičnu igru - uključio sam iz dashluncher-a tu opciju ali opet isto - em trial em mi ne prikazuje dlc-ove…

P.S. Da editujem post - ne znam šta sam tačno uradio ali proradilo mi je! :slight_smile: Mislim da sam snimio novi dash i naravno odabrao opciju contpatch za xbla igre.