Phone help

Ja sam na njihovom forumu našao i rom za moj sada već digitron naspram novih telefona ali šljaka perfektno :wink:
Ja bih lično wp7 ali respektujem i ios i android dok mi je symbiana dosta za života :wink:

Medju Android telefonima, mozda. Po GPU performansama A5 je superioran ne samo u odnosu na Tegru 2 nego po nekim prognozama bice brzi i od Tegre 3.

Za 350evra mozes da nadjes polovnu iphone 4 u inostranstvu simfree, kod nas sa gevey to je lose, posle njega kao i tel tipa galaxy s, nexus itd neces mnogo ramisljati odes pogledas tri telefona. Finansije kazu to, uzmes jedan i cao nisi omasio.

Marko, prvo rascisti sa sobom sledece - a) koliki budzet imas b) da li kupujes iskljucivo nov ili bi uzeo i polovan telefon

Sto se tice htc Desire Z, vidim na youtubeu da ima neki problem sa sarkama:

Ako si procitao temu onda imas odgovor na prvo pitanje, b) nov telefon

Video sam taj video odavno, ali to je jedini video i ko zna zasto se to stv desilo…

Ima gomila klipova, samo ukucaj u youtube - htc desire z hinge problem

Danas drugar kupio Sony ericsson sk17i i mislim da je to to…

• Ima HD camericu

• Android je (i to noviji 2.3.3)

• Ima isto ram

• Mali, kompaktan

• Ima QWERY tastaturu (kao Z)

• Odlicna cena (190e - cak manje nego Z)

• I svidja mi se

Razmisljao sam se izmedju wildfire s-a ali Xperia je bolja (procesor, multi touch …)

Pogledajte: Sony Ericsson Xperia mini pro vs. HTC Wildfire S

P.S. Hocu da vidim neke utiske povodom odluke pa moze onda lock :smiley:

Koristio sam i jedan i drugi mada relativno kratko vreme ali ti mogu reci da je po meni sony ericsson bolji pre svega jer je mnogo brzi i podrzava live wallpapere koji izgledaju vrhunski jedino sto je dosta mali mozda i premali za moj ukus i htc ima veci ekran jeste da je veci za samo 0.2 incha ali kada se koriste jedan pored drugog deluje kao da je dosta veci sve zavis sta ti je bitnije

Ljudi jel ima znate neku ok prodavnicu u Bg gde mogu povoljno da kupim SE Arc S?