Pocelo kao Ghost of Tsushima sa aliexpressa, zavrsilo kao spiritualni naslednik Ninja Gaidena
Jedini trailer koji sam nakon eventa joÅ” jednom pogledao. Borba je brutalna!
Ovo me je najviÅ”e obradovalo. Prvo sam bio na foru da je opet jeftina kopija souls igara ili sliÄno. MeÄutim kad su poÄeli da se makljaju, da budem iskren da neÅ”to ovako joÅ” nisam video u nekoj igri. Nadam se da nije previÅ”e skriptovano i da je stvarno ovakvo povezivanje combo-a i sl.
I izgleda da je ovo jedna od retkih PS5 console ekskluziva, sa sinoÄnjeg eventa.
Deluje zanimljivo i kao potencijalno prijatno iznenadjenje, posebno sistem borbe mi se svidja, deluje onako dinamicno i zarazno.
Samo da jos izbace 0 iz naziva, cemu toā¦ zaistaā¦
Ali super izgleda borba stvarno. Kad je pocelo nisam bio siguran da li je Nioh ili Ghost nastavak, a ono novi IP.
Hm, kažu da na ovoj igri trenutno rade dva-tri develoepera?
Neki misle da je fejk igra jer su navodno proÅ”le godine poÄeli raditi na njoj a joÅ” to je tim koji je radio mobilne igre prije pa mnogi sumnjaju u onaj gameplay.
I navodno u svom Q&A na discordu su rekli da nemaju nikakav deal o ekskluzivnosti tako da je moguÄe da bude i na drugim konzolama.
Pa verujem da neÄe biti neÅ”to dugaÄka igra, biÄe mi u rangu kao A Plague Tale, Hellblade i sliÄan kalibar. Ako rade samo dva-tri Äoveka.
Ali opet ni to ne mora da znaÄi, posveÄena tri Äoveka mogu svaÅ”ta da urade dok polovina velikih timova imaju likove koji izbegavaju taskove, rade sporije, rad od kuÄe itd.
Kako god bilo, ono Å”to sam video mi je bilo top, ali mislim da ova igra neÄe joÅ” bar dve, tri godine.
SviÄa mi se ovo āsemi-open worldā.