PES ili FIFA

5x sam procitao ovo sto si napisao i dalje ne mogu da provalim sta si hteo da kazes, da li na kraju ti valja fifa ili ne, ili je igras da nerviras drugara, ili je fora i fazon.

@pscarface
1.igrao sam PES
2.kada se pojavila fifa12 prešao sam u fanove fife
3.slušao sam ljudi govore fifa je dobra,slažem se sa njima
4.fore i fazoni u vidu finti,driblanja,ubacivanja,lijepih golova. (jel ima neko da zna kombinacije tipki)
5.igram sa drugarom fifu svaka moja pobjeda ili neki lud go je njemu glavobolja,ponaša se kao dijete,uživam da ga gledam dok se nervira

E, to cool, kad si rasclanio, sve je jasno:) Uzivaj u FIFI onda:)

@pscarface
brate želim ovako da igram recimo drugi i treći go da znam kako ide :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
FIFA 12 - Best Goals Ever || HD - YouTube

ako ti se taj fazon igranja dopada igraj fifu soccer, bas takvi golovi i “potezi” su jedan od razloga sto ne volim fifu. ovo ne lici na fudbal nego na space jam.

ma ovo što ovaj lik na Youtube-u igra je Fifa na easy težini. Nema ovakvih poteza na većoj težini. U svakom slučaju najbolja je kao i PES kada se igra protiv živih protivnika. Tanka je nit između PES-a i Fife… nekima je bolji PES nekima FIFA… Ja igram i jednu i drugu igru i uživam! Konkurencija je dobra, jer tera suparnički tabor da sledeće godine bude bolji! Živeli!

Probaj da otkljucas superstar nivo i igras master ligu, da vidis sta je izazov.

Pes je dosadan za medalju. Ja igre igram da bih se zabavio, ne da me igra smori. Do verzije 11, nisam voleo fifu nikad, ceo zivot sam igrao pes, ali fifa 12 je oduvala pes u svakom pogledu. Grafiku necu ni da pominjem, bilo je milion i jedan put uporedjivano i to nije cak ni duel.

A sto se tice onog gore klipa…ne razumem zasto tih poteza nema na tezim novoima?! Na isti nacin se izvode na svakom nivou tezine.

Ipak,ova Fifa 12 je pokidala Pes u svakom pogledu!!!