Ovo zapravo deluje obecavajuce.
Pa je lijepo to sve izgleda,ali ono sto njih hebe strasno je MP i Licence
PES sam igrao bukvalno od prvog dijela pa sve do 2013te aktivno. PES 2014 sam igrao nesto kratko i presao na FIFU. Problem kod PES-a je sto razvojni tim puno obeca, a vrlo malo od tog obecanja ostvari. Drugi problem je sto su krenuli da prave simulaciju, PES je oduvjek poznat kao igra za zabavu i uvjek se PES igra u drustvu, sad su krenuli u skroz drugom pravcu u zelji da stignu ili postanu nova FIFA.
PES u zadnjih par godina ima ogroman problem sa licencama. EA je imalo licence za Bundestligu i Englesku ligu do 2014-2015 sezone, Konamiu se ukazala odlicna sansa, ali EA je ponudio vise i osvojio prava na te dvije lige sve do 2018-2019 zajedno sa stadionima i Goal line tehnologijom koja je vezana za engleze. A posto Njemacka Fubalska Asocijacija nije clan globalne FIFAPro asocijacije, nece moci napraviti ni “lazne” timove kako to rade sa Engleskom ligom. Tako ce biti samo 2-3 licencirana tima iz Bundestlige i samo MU iz Engleske
.
Tacno ne vidim nista ni u gameplay videu, a ni u najavi sto bi me privuklo da se vratim toj igri.
Nek naprave PES 6 remaster , to bi im bilo jedino pametno u eri posle sestice sto su napravili.
Moje misljenje je bas kontra, PES je nekada bio simulacija, a sada je postao neka sprdnja. Ali od ove godine uvode druge lige odredjenih zemalja. Ima sve na IGN: http://www.ign.com/articles/2014/08/13/pes-2015-launch-date-box-art-and-demo-revealed