PES 2014 - real names and squad

Nov sam u svetu konzola, pa me interesuje kako da na novom PES-u ubacim prava imena igrača i timova.
na PC-u se to rešava lako sa options file-om, ali kakva je situacija sa našim dragim Xbox 360?

Malo sam guglao i naleteo na ovo
http://baranowscy.pl/datapack/

Uradio onako kako piše u uputstvu:
formatirao flešku u xboxu, “injektovao” dva fajla koja sam skinuo, kopirao na HDD konzole, sve je prošlo bez ikakve greške, međutim kad pokrenem igru, ništa se nije promenilo, i dalje stoje ona vrljava konami imena timova i igrača.

Da li u samoj igri treba nešto da se podesi, aktivira ili šta li već, ili negde drugo grešim?

Ako ovo radi super.Nisam igrao jos pes i dvoumim se da ga skinem danas instalirao fifu 14 i prasim kao lud.
Sto se tice patcha tog pa pise da trebas sacekati da se on sam otpakuje prilikom pokretanja igre

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Piše, ali se na žalost, ništa ne dešava kad pokrenem igru. Tačnije piše “loading data” ili slično, to kraje bukvalno sekund i to je to. Imena i dalje ona ista, nepravilna

To je zato sto je to oficijalan Konamijev datapack, zato su ti i dalje ista imena. Moras da nadjes neki nezvanicni to i ja sad trazim.

Probao sam i ja da aktiviram te fajlove i nema sanse. Sve sam brojeve sam zamenio (xbox profile i ID kao i console ID), rehash-ovao sam i resign-ovao i kada pokrenem igru, nista se ne desi. Tako da moj savet vama jeste da sacekate neki option fajl za Xbox, uskoro ce izaci, siguran sam. :wink:

Najbolji OF pravi Daymos,bice uskoro nadam se,a bice i od sajta WENB uskoro.
Koliko znam,trenutno su zaglavljeni pravljenjem dresova (zbog mogucnosti da se ima 3 i 4 dresa po ekipi) :tap:

@spektrum - to sto si skinuo je oficijalni data pack od Konamija,koji dodaje neke lopte za takmicenja,kao i online mod. Nema veze sa patchom,jer konami naravno i logicno nece izbaciti prava imena i grbove.
Moras da sacekas,da neki fan odradi patch,a onda samo ubacis i imas sve,plus Bundesligu :slight_smile:

OK, zaključak je da ja ne grešim prilikom instalacije, a da odgovarajući OF nije još izašao.

Nadam se da će onaj ko prvi “natrči” na pravi, to i podeliti sa nama :slight_smile:

samo online i nove lopte?

Pih, ja se nadao da ce i transfere odraditi(Bejl u Realu, Ozil u Arsenalu itd)

Isto kao i spektrum molim da okaci neko cim bude izasao, da se ne patimo s North Londonom i Man Blue :slight_smile:

Na xbox360iso ima lik po imenu stoyan, pravio je patch za 2013, koji je bio kao pesedit za PC, tako da sacekajte njegov, jer je stvarno najbolji, i od 13-ice je napravio 5 puta bolju igricu

Ima vec da se skine beta koju je okacio Daymos ali najbolje da sacekamo da zavrsi kompletan OF, mislim da ce do kraja dana biti gotovo.

Ja se slazem sa tobom oko Daymos-a imao sam njegov file na 13ici i super je bio odradjen jedino sto je malo sporije ucitavao na pocetku ali nije problem toliki
E sad me zanima jel moze da mi neko da neki sajt na kome izbacuju i nasu ligu za fifu14
Hvala unapred

Evo novija verzija option file, i sad je dosta kvalitetno uradjeno, dodata je i bundesliga, uradjeni svi transfer, grbovi klubova, dresovi itd.

[OF] PES2014 by Tibinator v1.0 (29.sept) Escudos & Uniformes : PES2014

jel samo na spanskom ima ili ima i drugi jezik?

Ako mene pitas, samo ubacis sve fajlove, i posle u podesavanjima stavis engleski jezik.

pitam bilo koga, ko zna… :smiley:
jel si probao?
valja li?

nisam neki obozavalac PES-a,vise pikam FIFU ali ako hocete dobre dodatke za obe igre imate ih na xbox360iso.com…procesljajte malo,svasta se moze naci…face igraca,dresovi,lopte,kopacke,komentatori na raznim jezicima,svasta…

Jesam, dobro je uradjeno.

a jel ima negde da su sredili reprezentacije srbije i hrvatske?

Hvala za link, radi ekstra!

a sta je sa nasom ligom,imali li nje negde?