Skinuo sam pes 2014 bundesliga patch ali nezna kako da ga ubacim ?
cipovan ps3 mi je
Skinuo sam pes 2014 bundesliga patch ali nezna kako da ga ubacim ?
cipovan ps3 mi je
Imas ovde: http://de.scribd.com/doc/173841087/PESianity-PES-2014-Option-File-Installation-Guide-for-PS3
Cak imas lepo objasnjeno na srpskom. I zamolicu te da naucis da koristis Google vec jednom, ovo nije prvi put da trazis da ti nadjemo nesto. Prosli put je bio neki cheat za Dragon Ball Z. Ovo ti je poslednja opomena.
Pa to i jestproblem ja uradim sve kako treba ali nema nicega
Nesto ne radis kako treba. Procitaj detaljno uputstvo. Pokusaj sve iz pocetka sa drugim rip-om igre, skini drugi option file…
Nemam ni jedan pes pa ne mogu da probam ali i na 14ci i na ranijim pesovima je uvek bilo da sve te fajlove iskopiras na fleš u PS3\SAVEDATA\ folder i onda na konzoli u saved data utility copy multiple i iskopiras sve fajlove, pita te da overwriteuješ edit/option file, potvrdiš i to je sve. Zadnje što sam probao je pre neki dan neki francuski patch za 13cu i imao je preko 400 fajlova
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Uradim ja sve tako ali kada udjem u igru ja nevidim to.Moze neki patch proveren koji radi bio bih zahvalan
Jedino što bi moglo da bude razlog što ne radi je da je option file rađen na poslednjem TU i sa poslednjim dlcjem a ti da ih nemaš.
Za razliku od fife kad se ubacuju fajlovi za pes ne treba ni resignovanje, ni rebuild database, jednostavno samo copy i voziš.
Moj ti je savet pošto ti taj bundesliga ne radi da obrišeš iz saved data sve pes2014 fajlove jer će se izmešati sa fajlovima od drugog patcha koji budeš probao.
Onda proveri jel ti pes ima poslednji title update (1.05) i zadnji dlc (5.0 koliko vidim je zadnji)
Onda googlaj pespatch pa kad odeš tamo u pretragu upiši ps3 i dobićeš između ostalog i
PES 2014 PS3 OF 1.9 by paul2478