Holandski listovi su objavili sliku i info da će PES 16 biti najavljen 12. Juna, a da već sada u Champions League paviljonu (čiji je PES sponzor) ima raznih slika i ostalih gluposti vezane za igru.
Igra navodno izlazi za PS4, Xbone, PC, X360, PS3 i mobilne platforme.
LOL NEYMAR!!! Ovi japanci stvarno vide svet drugim očima… Gore Pogba izgleda kao neko stvorenje iz Fatal Frame… Svega mi ta igra mi je bila prva asocijacija na sliku kada sam video.
Salu na stranu, lica u pesu 15 su mi daleko slicnija stvarnim fudbalerima nego u Fifi. Tako da ne sumnjam da ce opet pokidati u tom segmentu… steta samo sto cu opet igrati Fifu.
Ja PES6 igram nikad vise vec 3 godine (samo updateovan). Toliko patcheva, modova, dodataka itd. Pa to nema nijedna igra. Evo sada se sprema neki big patch posto ce sledece godine biti godisnjica (10 godina) a itekako je popularan fudbal, kao i online.
Grafika je ipak doterana do savrsenstva. Izvlaci se maksimum bukvalno iz igre:
Evo ne znam sta bih rekao na sve ovo… Ss su odlicni, sve je stvarno u full-u, ali ce oni garant tokom izbacivanja igre nesto zasrati da izvinete…
Ne znam… Iako sam uvek bio fifa igrac, koju igram od verzije 2002, u ono vreme od pes 6, pa do pes 11 sam ozbiljno to przio, i uvek sam ga jedva cekao… Nesto sto sam uvek zamerao su licence… I uvek cu stojati pri tome da ako hoce da postanu iole ozbiljnija igra, moraju resiti to… Neko ce reci ima patchevi i to, jeste, slazem se, ali ipak…
Ne znam, od srca zelim pesu da napravi super igru, koju vredi igrati, kako bi Fifa posle nekog vremena imala dostojnog protivnika…
Stoji da ih pes sije sa odradjenim facama igraca, ali broj liga, timova, kojekakvih igrica po strani i svega toga, fifa je broj 1… I naravno, fizika igre meni vise odgovara… E sad videcemo… Dokle god pes stagnira, ni fifa nece mnogo napredovati, a i obrnuto…
Da li je komplikovano modovati PES 6? I da li nakon moda treba neka jača mašina? Na GF 7600GT mi je radio bez problema na maks.
Ako može link sa najboljim modom.