Jedva čekam da igram ovo! Nadam se da će na E3 prikazati datum izlaska za zapadna tržišta u 2016 Evropa 2019. Ova igra deluje neverovatno i kao da ide korak dalje od prethodnih igara. Hyyyyype.
Bojim se zapoceti pratit’ tvoj stil igara Daemone. Otici ce mi drustveni zivot… Kao da ga i imam, pff…
Znaci, tvoja preporuka? Prvo zapoceti sa Persona 3, onda 4 na Ps3 ili?
Recimo, teoretski, da cu “nekad” zapocet sa serijalom
Persona 3 Portable na PSP ili Viti, pa onda Persona 4 ili Persona 4 Golden, to nije toliko bitno koju verziju igraš, ali nemoj Persona 3 FES NIKAKO. Ima da ti ogadi serijal zbog nekontrolisanja saboraca u toku borbe, što dovodi do neverovatnih failova, koje koštaju ceo tim života.
Mada, možda bi ti bilo najbolje da sačekaš Persona 5, koji ima potencijala da bude najbolja Persona ikad.
A kako da se ne zainteresuješ kad vidiš onakve borbe i onaj gameplay? Join us. Join the JRPG Master Race.
Join The Dark Side of the Force, Luke
Kako sam se slatko obradovao kad sam na kraju vidio znak PS3 Jedva cekam da igram!
@daemonkiller92 proklet bio sto me navuce na Personu!
Mwahahaha, tako to ide. Prvo namamiš jednog, pa on još jednog, koji će još jednog, i tako samo širiš svoj uticaj, kao neka sekta Al priznaj, jesi uživao u igri, i zato si i navučen Mada, koliko se sećam, isto ti je pričao i čika Bleki
I da, i ja jedva čekam da igram ovu igru prvo na PS3, a onda kad uzmem PS4 da je ponovo pređem. Samo da nema neki užasan trofej poput Hardcore Risette Fan…
Odusevio sam se. U top 5 igara mi je i za to ti hvala. Stvarno je nevjerovatno koliki je utisak ostavila na mene. Mislim da je bleki igrao 3, za 4 nisam siguran.
Persona 4 je zaista neverovatna igra koja se mnogima sviđa i često se nalazi u Top 5 igara za Vitu, PS2, ali i svih JRPG. Na gaf je uvek na mestu 2 ili 3. Ako ti se igra slična igra, ovi Digimoni su isto fenomenalni i mnogo podsećaju na Persona/SMT igre.
Galerija sa novim screenovima: http://imgur.com/a/nsn6Z