Persona 5 Trailer #4 i intervju sa Hashino Katsurom



Jedva čekam da igram ovo! Nadam se da će na E3 prikazati datum izlaska za zapadna tržišta u 2016 Evropa 2019. Ova igra deluje neverovatno i kao da ide korak dalje od prethodnih igara. Hyyyyype.

Bojim se zapoceti pratit’ tvoj stil igara Daemone. Otici ce mi drustveni zivot… Kao da ga i imam, pff…

Znaci, tvoja preporuka? Prvo zapoceti sa Persona 3, onda 4 na Ps3 ili?

Recimo, teoretski, da cu “nekad” zapocet sa serijalom :smile:

Persona 3 Portable na PSP ili Viti, pa onda Persona 4 ili Persona 4 Golden, to nije toliko bitno koju verziju igraš, ali nemoj Persona 3 FES NIKAKO. Ima da ti ogadi serijal zbog nekontrolisanja saboraca u toku borbe, što dovodi do neverovatnih failova, koje koštaju ceo tim života.

Mada, možda bi ti bilo najbolje da sačekaš Persona 5, koji ima potencijala da bude najbolja Persona ikad. :slight_smile:

A kako da se ne zainteresuješ kad vidiš onakve borbe i onaj gameplay? :smiley: Join us. Join the JRPG Master Race. :smiley:

1 Like

Join The Dark Side of the Force, Luke :smile:

Kako sam se slatko obradovao kad sam na kraju vidio znak PS3 :smiley: Jedva cekam da igram!

@daemonkiller92 proklet bio sto me navuce na Personu! :wink:

Mwahahaha, tako to ide. Prvo namamiš jednog, pa on još jednog, koji će još jednog, i tako samo širiš svoj uticaj, kao neka sekta :smiley: Al priznaj, jesi uživao u igri, i zato si i navučen :smiley: Mada, koliko se sećam, isto ti je pričao i čika Bleki :smiley:

I da, i ja jedva čekam da igram ovu igru prvo na PS3, a onda kad uzmem PS4 da je ponovo pređem. Samo da nema neki užasan trofej poput Hardcore Risette Fan… :slight_smile:

Odusevio sam se. U top 5 igara mi je i za to ti hvala. Stvarno je nevjerovatno koliki je utisak ostavila na mene. Mislim da je bleki igrao 3, za 4 nisam siguran.

1 Like

Persona 4 je zaista neverovatna igra koja se mnogima sviđa i često se nalazi u Top 5 igara za Vitu, PS2, ali i svih JRPG. Na gaf je uvek na mestu 2 ili 3. Ako ti se igra slična igra, ovi Digimoni su isto fenomenalni i mnogo podsećaju na Persona/SMT igre.

1 Like

Galerija sa novim screenovima: http://imgur.com/a/nsn6Z