Bio sam u kriptu 2017, lepo rudarenje bilo ![]()
Procureo je dlss5 dll i sada ga rokaju u dosta igara.
Ono što sam video negde je nivo noise prevelik, pogotovo indoors, valjda koliko kapiram sve zavisi od osvetljenja.
A negde izgleda stvarno bruka. Ima tema na renodx discordu, ovo mi zapalo za oko jer treba da je igram ubrzo haha
Prva dva screenshota Od Duha Sparte prave obicnog Grka koji je brijao glavu pre dva dana. Ostali screenovi su kako bog zapoveda.
Kakva glupost, malo su samo odvrnuli HDR profil i kontrast?
Zavisi od igre do igre i kako će implementirati, ovo u ovoj fazi je ono ko plugin maltene pa možeš kroz slajdere da “doteraš” cinematic neutral itd
Na oblivion remaster recimo baš udahne novi zivot, a i računaj naravno na kompresiju slika/klipova jbg
Aha, e pa vec ako rade fejsliftovanje modela to je druga prica totalno. Mada nisu bili neki komentari za Resident Evil fejslift koji “menja umjetnicku viziju”.
Evo Obliviona, povlačim sve loše što sam reko kad su predstavljali ![]()
Koje ludilo, dobijes besplatan AI remaster u svakoj igri ![]()
A to kenjanje o umetnickoj viziji, samo su trazili razlog da napuse one jadne momke iz DF-a, i da se hejtuje AI jer jer tako treba.
Jel znate nekog ko se bavi modovanjem kucista usluzno? Hteo bih prednji panel od h700 da se izbusi rupicama za bolji airflow, u fazonu da bude mesh kao na H7 kucistu ili slicnim