PC Master Race vol. 3

Bio sam u kriptu 2017, lepo rudarenje bilo :smiley:

Sklepano u novo kuciste :slight_smile:

7 Likes

Procureo je dlss5 dll i sada ga rokaju u dosta igara.
Ono što sam video negde je nivo noise prevelik, pogotovo indoors, valjda koliko kapiram sve zavisi od osvetljenja.
A negde izgleda stvarno bruka. Ima tema na renodx discordu, ovo mi zapalo za oko jer treba da je igram ubrzo haha

1 Like

Prva dva screenshota Od Duha Sparte prave obicnog Grka koji je brijao glavu pre dva dana. Ostali screenovi su kako bog zapoveda.

1 Like

Kakva glupost, malo su samo odvrnuli HDR profil i kontrast?

1 Like

Zavisi od igre do igre i kako će implementirati, ovo u ovoj fazi je ono ko plugin maltene pa možeš kroz slajdere da “doteraš” cinematic neutral itd
Na oblivion remaster recimo baš udahne novi zivot, a i računaj naravno na kompresiju slika/klipova jbg

1 Like

Aha, e pa vec ako rade fejsliftovanje modela to je druga prica totalno. Mada nisu bili neki komentari za Resident Evil fejslift koji “menja umjetnicku viziju”.

1 Like

Evo Obliviona, povlačim sve loše što sam reko kad su predstavljali :rofl:

1 Like

Koje ludilo, dobijes besplatan AI remaster u svakoj igri :laughing:

A to kenjanje o umetnickoj viziji, samo su trazili razlog da napuse one jadne momke iz DF-a, i da se hejtuje AI jer jer tako treba.

1 Like

Jel znate nekog ko se bavi modovanjem kucista usluzno? Hteo bih prednji panel od h700 da se izbusi rupicama za bolji airflow, u fazonu da bude mesh kao na H7 kucistu ili slicnim