@Zaggin kako si napisao pomislio sam deljenje nekog nasledstva i kupivina racunara
Ekstra svrha za stari telefon
@Zaggin kako si napisao pomislio sam deljenje nekog nasledstva i kupivina racunara
Ekstra svrha za stari telefon
Amd udario i poslednji ekser na intelov sanduk sa ova 2 nova cpu-a. Bukvalno od dna pa do vrha rajzeni dominiraju. Sad vise nema smisla ni kupovati polovne stare i7-ice za male pare pored ova 2 cpu-a. Da mi je neko pricao ovo pre par godina valjao bi mu se od smeha.
Ovaj 3300x bas ja cekamโฆ pa sam pisao da ne igram Doom posto cekam da osvezim komp.
Uzecu ovaj 3300x i 550 cipset plocu koja izlazi sada od juna.
Pokidali su sa ovim 3300x za 120usd/euro
A jaci od i7 prosle generacije.
Samo da vidim koliko ce ove nase secikese da odvale cenu za njega.
Kod nas ocekuj 140-50e sigurno ali dobra stvar je sto ce imati na kp preko madjara za realnu cenu kolko i treba da bude. Uz to stavis neku grafiku 5600 xt / 1660 / 1650 super / 2060 u zavisnosti od budzeta i na konju si.
Nece to jos par meseci biti kod svercera.
Ma da se ne zurim. Ali to mi je neka ideja.
3300x i cipset 550 a za grafiku cu posle da vidim.
A sto se cene tice, ako bude do 150e opet cu u domacoj radnji da uzmem.
20-30e vise mi ne znaci puno.
119-129โฌ bar je tako rekao Vladimir Pejiฤ i Dule sa PC Exe kanalaโฆimaju oni blisku saradnju sa AMD-om i znaju sigurno koja ฤe cena biti. Opasno se razmisljam da rasprodam moju konfig.i pazarim ovo. Ipak i5 mi je star 4-5 godina a ja bas danas mu zamenio termalnu pastu. Prvi put sam ovo radio i zivotu i svidelo mi se, usput zamenio i na grafulji. Temperature se smanjile minimalno ali sam ponosan
Ako to bude cifra to je super. Samo jos da se pojave nove ploce. 550 cipset. Glupo je kupovati sada stari kada za 10-20 dana krecu nove.
Jos sam ja uvek bio zahrizen Intel + Nvidia ali to je to. Moj novi procesor je definitivno AMD
Koliko god napredovao AMD u igrama ce uvek INTEL biti tata โฆโฆIsta prica i za grafe samo Nvidia imao sam par High End AMD grafa i uvek je bilo nekih problema sa bukom i viosokim temparaturama.
Ako gledamo sa strane gamera evo nova i5 makina bije Ryzen 7 3700X
Ulozeno/dobijeno amd i dalje bolji. Ako te samo i iskljucivo samo zanima igranje onda intel. I nije ista prica uopste za graficke karte jer amd kasni dve generacije i nema uopste nikakav odgovor na nvdijine najbolje karte dok kod procesora i amd i intel su dobri i imaju svoje prednosti al amd je bolji trenutno.
Uvek sam bio za Intel ali realno je da je sada pokidao AMD. Bas su skocili ozbiljno.
Fora je sto amd proc od 100-200e kida Intele duplo skuplje.
Borderlands: The Handsome Collection za Dz. na Epic-u.
A na Switchu izaslo danas, cini mi se 40e, ultimate collection je 50e. Sam Borderlands 1 30e. Taman su ga tako zacjenili da iz inata necu da kupim.
Borderlands na Switchu, nisam joลก spreman na to๐
Pisao sam vec, Borderlands 2 na Viti je testiranje granica strpljenja. Bar 40 puta je igra crashovala, a framerate prilikom svake borbe ide na 10-15 frejmova. Najbolji slideshow u gamingu ikada.
Bilo mi je dosadno pa sam svoj laptop povezao na 4k monitor da bi video sta zapravno uredjaj od 3,5cm debljine moze da ponudi.
Nemojte krenuti sa pricom o CENI jer je sustina posta da pokaze koliko su zapravo laptopovi napredovali.
U slucaju mog Asusa ja dobijam 1080p 144+FPSa u bilo kojoj prostoriji u kuci-van kuce ili cak 2k-4k masinu na mestima gde imam mogucnost kacenja na TV-MONITOR
Konzola je super - Desktop je superioran - Laptop je ALL IN ONE
Asus ROG Scar 3
Intelยฎ Coreโข i7-9750H
NVIDIAยฎ GeForce RTXโข 2070 8GB Full size
RAM 32GB 2933mhz intel XMP
NVMe 512GB - SSD 1TB
Posto je ovo vecinom Gaming forum postavicu par testova,nama poznatih igara.
(testovi su radjeni na MAX postavkama sa ugasenim Anti-Aliasingom)
Uz malo cackanja video podesavanja FPS moze biti jos bolji.
VALORANT: Riot Games
4k 221 - 253 FPS
2k 247 - 275 FPS
Call of Dutyยฎ: Modern Warfare ยฎ Infinity Ward
4k 35 - 42 FPS
2k 63 - 79 FPS
Forza Horizon 4 Playground Games
4k 64 - 81 FPS
2k 86 - 114 FPS
Destiny 2 Bungie
4k 61 - 75 FPS
2k 81 - 97 FPS
Koji deo mapeu D2 je ovo ?
Ovaj objekat levo to ranije nisam primetio?
Dreaming City cim se sponujeลก pogledaj levo.
Ne vredi, sad moraลก reฤi koliko jeโฆ
Neso jesu li izbrisali botove iz PUBGa??? ;DDDDD
Oko 1850โฌ, jesam pogodio ?