[PC] Left 4 Dead

Nadam se da ima makar neko ko je igrao L4D na pcu pa mi treba preporuka za verziju koju da skinem, zanima me igranje preko neta a video da sam ima dosta razlicitih verzija.
Kakva su vam iskustva sa pc verzijom? Kako radi igranje online?

Ja sam jos kad je izasla skinuo za pc ali nisam mogao nikako da namestim da mogu da igram na netu. Nisam siguran ni dali sad moze.

Ja sam skinuo igru skoro pre pola godine i to na nekom ruskom sajtu,non steam verzija i moglo je da se igra preko neta.Ako se dobro secam nije bila instalacija nego se samo ekstraktuje i igra.Svaki put kad je izlazio update za steam verziju,ovi ludi rusi :smiley: su na forum kacili update za non steam,a servera hvala bogu pa ima na kile.

Ako te interesuje mogu pogledati sutra koja je to tacno verzija posto imam narezano ali mi nije tu trenutno.

ja sam imao isto l4d ali nikako da namestim da igram online single je uzasno

Ma probao sam pre,pa kad mi si igra stalno crash-ovala (Neoriginal naravno),onda sam skkinuo za XBOX i samo na njemu pikam.

A ako imate Steam,addujte me : Thundermans

Igram TF2,HL:DM,Garry’s Mod,i ostale free HL2 Modove :D.

da, interesuje me, ako mozes, pogledaj koja je verzija pa napisi. hvala

SKIDROW je verzija.Pozdrav

Mozes sa najnovijim pecom preko Garene opusteno da igras…Ja sam tako igrao jedno 20h i nisam imao problema,vrlo retko sa hostovima ali i to se prezivi…:smiley:

jer moze neko da mi posalje rapidshare linkove od te verzije kojom mogu da igram preko neta bez garene ili hamachi nego samo udzem u igru nadzem server konekt se i igram ima neko??

Tako ces jedino moci da igras ako kupis preko steam orginal igru(plus nije ni toliko skupo sad),ovako non steam verzije moras prvo patchovati,pa traziti servere po netu…ili preko Gerane.Mucio sam se sa Team Fortress 2 non steam verzijom,na kraju lepo kupio preko steam orange box.Pozdrav

Sad sam trazio po netu ali nisam nasao linkove. Imas Razor I Skidrow verzije na torrentima gde god hoces :slight_smile:

ma sad ce izaci l4d 2

Da igra sad i nije skupa… preporucujem ti da se manes maltretiranja u kupi original. Ako imas karticu… skini steam (free je) instaliraj i preko njega pazari L4D. Odmah dobijas opciju u steam-u da skines igru i instaliras a mozes i da preorderujes drugi deo ako zelis. Dobijas valjda demo igranje par tabli pre zvanicnog izlaska.

evo ti link da skines full igru 900 i nesto Mb ima moze online samo moras da budes ulogovan na steam MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Odmah kazem ne radi,manite se muka updateovanja pirata i nalazenje servera za njih,kupis original i uzivas.

Pa ljudi,ko igra na Steamu L4D prvi ili drugi deo,nek me doda u prijatelje:Thundermans.