Prva tri meseca džabe:
To celebrate the launch, new members will receive a special welcome offer for their first three months for a limited time. Those who were a part of our Insider Program will receive two free months of PC Game Pass membership, with no further action needed, as a thank you for helping us shape the experience and being one of the first PC Game Pass members in your country.
Kolika je cena generalno za nas? Zna li se?
U preview je prvi mesec bio 11 dinara, posle toga 800 dinara, bar se meni toliko prikazalo. Mada nisam došao do tih 800, toliko mi samo piše u kao recurring billing.
Samo da nam ne sjebu nama dražu Ardžentinu Kaka crna Srbija
Wtf?? Pa de si ti covece?
Ja kao rookie koji gleda lika pod nikom Nikola sa titulom moderatora i ne znam o kome se radi
Ovde je moderator maltene dozivotna titula, jedini je @iKaran trazio da mu se oduzme, verovatno je preozbiljno shvatio tu svetu duznost, ne secam se vise sta je bilo posredi.
Ja pmtim gold membere i obicne, dobra vremena.
Sad svako ko je tu bi bio gold member, neredovne nemamo.
Ja sam toliko star da vise ne pamtim nikoga i nista, a iskreno malo je toga i bilo za pamcenje.
Ipak, forum pokazuje zapanjujucu resilientnost prema zubu vremena. Verovatno kombinacija ludackog entuzijazma vlasnika prema brendu koji godinama samo sto nije propao i izuzetno niskih troskova odrzavanja.
Low key adiktivnost nepretencioznog formata komunikacije sa ljudima koje i ne poznajes i zapravo bi vrlo rado izbegao susret sa njima u realnom zivotu, nije za potcenjivanje - jednostavno je tu, nadzivece cak i SNS, otporan je na ekonomske krize, ratove i globalnu politiku, pretnju sve ludjih drustvenih mreza.
Nisam bas siguran, ali na prste jedne ruke se mogu nabrojati dugovecniji na ovim prostorina. Mozda Ana, Bench sigurno, SK? To mu dodje to…
Ok, PC gamepass, ne obracajte paznju na ovu digresiju starijeg coveka.
Eh, život, škole, sad se radi pa se ima para ali se nema vremena. Ali bar sam kupio novi pc pa sad mogu da se pravim da ću nešto da igram.
Istini za volju retka okupljanja iz proslog zivota su mi generalno ostala u lepom secanju. Ali pretpostavljam da nam je antisocijalnost donekle svima najmanji zajednicki imenitelj, zbog cega i preferiramo platonsko toksican odnos sa nepoznatim ljudima na strogoj distanci iza avatara i neobaveznih diskusija o prozaicnim temama. Nemam pojma zasto bi neko otisao od tako necega, mada pisana rec ostavlja puno prostora za brljotine, pa se tu neko uvek uvredi ili predje granicu lepog ponasanja, manje vise je easy mode u odnosu na teska sranja iz realnog zivota.
Nisi još upoznao najbolje Mi pijemo rakiju kao zadnji boss