In record time, Microsoft has begun rolling out yet another SystemUpdate only days after the last one. This new update brings the system to kernel version 2.0.15574.0. You know the drill!
In record time, Microsoft has begun rolling out yet another SystemUpdate only days after the last one. This new update brings the system to kernel version 2.0.15574.0. You know the drill!
Pa sta oce vise od mene jel treba i gace da im dam -- smorili su sa ovim sada stvarno ..
Ja jos ni 15572 nisam dobio a svakodnevno sam na Live-u
Pa to se znalo…sad ce jedna fina serija updejta do kraja leta:)
isto je ovo kao 2.0.14717 i posle nedelju dana 20.14719, smaraju, i dalje vazi sve ono od pre, ne diraj ne cackaj ne rckaj…
tacnije, na’rani prasici i ne diraj dugmici!!!
nadogradio i sve funkcionise
šta funkcioniše? da li ću opet morati da nosim konzolu na flashovanje? omg…
ja imam slim konzolu i kupio sam ju fleshovanu tako da sam sad samo uradio update i sve mi i dalje funkcionise…
@Jocinetu…Neces morati ponovo na flesh…bar tako kazu svi koji su updejtovali:)
[SIZE=3]LT+ 3.0 fw is working fine. As always revert to stock, update then reflash.[/SIZE]
I dalje vazi pravilo za LT+ 3.0, postujte pravilo i ne pitajte 100 puta istu stvar. :drink:
Znam da je glupavo, ali moram da pitam… Znači sada ako bi update-ovao, morao bih opet da plaćam flashovanje…
Nije mi jasno kako si dosao do tog zakljucka pa post iznad ti sve objasnjava,u principu mozes samo da odradis update bez vracanja na stock i bez reflasha tako bas i nije preporucljivo ali vecina tako radi pa i ja i sve je ok…E a da li ce uvek biti ok to ne mogu da ti garantujem ali za sada niko nije imao problem.
Edit : A i blackjam7 ti odgovorio 2 posta iznad a ti opet pitas isto :mad:
Ma druze, ljudi su rekli lepo, onda si ti pitao, i oni su ti opet obrazlozili i sad ti opet pitas. Ti ako hoces najsigurnije ti je da vracas na stock i flesujes. Ali mozes i da updateujes ovako kao sto vidis svi su to uradili, i znaci ako bi sada updateovao, verovatno ce sve da ti bude ok, a ako dobijes ban (sto kao sto vidis ne desava se) mozes posle koliko hoces da flesujes.
Contrary to the rumors, the update is not reverting any drives to stock (unless you’re updating from a much older kernel [< 13146 on BenQ, Samsung, and phat Lite-On, or < 13599 on Slim Lite-On 9504]).
We’ve also seen some reports of secdata/“X” value being reset and a new “P” value, but nothing confirmed.
Though not overly revealing, Major Nelson posted on his blog some further info about the 15574 update:
What’s in it, you ask? Behind the scenes foundational improvement that will not be visually noticeable, but will help enable an easy update this Fall. There is an area that some of you may notice: We’ve added voice search for Australia and New Zealand.
sudeći po glasinama ovaj update nevraća drive na fabrički(stock) osim ako ne radite update sa starijim dash-om,[< 13146 na BenQ, Samsung, i phat Lite-On, ili < 13599 na Slim-u Lite-On 9504]).
takođe update-om se menja vrednost secdata/“X” u “P”,povodom ovog ništa nije potvrđeno!!
Evo ja cu da potvrdima :), svaki update je posle odredjenog vremena menjao X i P kako je uvedeno, prvo su vrednosti bile identicne a onda posle par dana P je dobijalo novu vrednost. Pretpostavka da se to kalkulisalo preko LIVE…
We’ve also seen some reports of secdata/“X” value being reset and a new “P” value, but nothing confirmed.
Izgleda sve u redu, svi mogu da updateuju
[2012-06-23 05:36AM UTC] #fw c4eva livelog has been completed on 15574, analysing data!
[2012-06-23 06:18AM UTC] #fw c4eva livelog: all good on 15574!