PayPal nalog

Ima li neko ideju kako da verifikujem paypal nalog sa visa internet karticom banka intesa? Neka mi neko pusti pm, pliz!

mislim da nije moguce iz Srbije…

upravo tako, Srbija nije (jos uvek) podrzana zemlja za PayPal

najbolje bi bilo da imaš nekog iz Hrvatske ili Mađarske, mislim čak može i Grčke, koji će ti otvoriti nalog u svojoj zemlji a koristiti prilikom registracije broj tvoje kartice. Na taj način, sve stvari koje pay pal traži za verifikaciju mogu se uraditi jer su validni za lice koje otvara nalog, a kartice sa koje se povlače novci, tj u ovom slučaju je to tvoj račun u srbiji na koji uplaćuješ sredstva. Koliko znam ovo važi samo za intesine internet kartice.
Moj drugar ima mađarski pay pal, ja koristim hrvatski, evo godinu dana.

u hvala robotnjik to je dobra informacija… sad cu da iscimam nekog od roditelja da otvorimo to u inostranstvu, i onako planiramo da uzmemo tu karticu…

Ja sam otvorio tako sto sam sve informacije tacne uneo, samo sam zemlju stavio za Austriju (Austria).
Pokusaj i ti, mozda uspe :slight_smile:

Bice i Srbija i Crna Gora podrzane do kraja ove godine :).

jel znas mozda kada??? mislim dal da se cimam oko ovoga ili da sacekam?

a jel moze da lezu pare na pay pal ako isti nije verifikovan?

mislim da ne može. mora proći kroz celu proceduru da bi legla kinta.

ja sam uspeo da otvorim nalog na paypal-u.stavio sam moje podatke i napisao pokrajina srbija,drzava hrvatska.imam american express karticu intesa banke.i to radi.uspeo sam da kupim na netu,to jes da skinem neki program za odkljucavanje mob. samsunga.

Ja imam karticu Visa Virtuon (vojvodjanska banka ) :mad:za sve to NE važi lično sam je isprobao ali moj drug ima kartici iz intesa banke i sve je tačno što ste napisali :wink: !!!

Još jedna godina prođe !!!Toliko od paypal serbia 2010!!!
Serbia to join Paypal in 2011

12.11.2010 13:31:00 | Source/Author PressCut
Paypal will enter the Serbian market in 2011, not this year, as it was initially announced. Serbia will be a part of the regional package including Macedonia and Montenegro.

Initially, Serbian citizens will be able to use Paypal services to shop online, while Serbian retailers will not be able to charge for their services sold online through the server. The offer of Paypal can later on be expanded either independently or in cooperation with local banks, meaning that the service for Serbian retailers could be introduced as well.
(24 sata)

Paypal to become available in Serbia in 2011

13.12.2010 13:02:00 | Source/Author PressCut
Serbian citizens will be able to start using Paypal, world’s most famous money transfer system, in 2011, announced Serbian Telecommunications Minister Jasna Matic.

According to the Minister, Serbia received a firm promise that it will be admitted to the Paypal network during 2011, however, the final decision is not up to Serbia, but Paypal and its business policy. Asked why Paypay is so reluctant to enter the Serbian market, the Minister said that the Serbian market was rather small, and the purchasing power relatively low, and each entrance to a new market requires investments.
(Beta)

Ja mislim da je problem nasa carina… Iskreno,mislim da je zato sto ljudima ne stize roba koju su platili vec samo deo nje ili stigne sa cenom od 200% carine :slight_smile:

Ja mislim da je problem nasa carina… Iskreno,mislim da je zato sto ljudima ne stize roba koju su platili vec samo deo nje ili stigne sa cenom od 200% carine

Na celoj zemaljsko kugli može da funkcioniše paypal samo na ovom delu balkana je to još NE rešivo .Ja kao državljani Srbije mogu da odem u Mađarsku (to je samo primer ) i da sa Srpskim pasošem otvorim paypal karticu .Ima to smisla ??? Ja želim to da uradim u Srbiji !!!
Naravno da je carina problem ne znaju kako da oporezuju transakcije .

Od danas PayPal je omogućio hrvatskim vlasnicima PayPal naloga da povlače sredstva na svoje kartice kao i mogućnost naplaćivanja putem PayPala. A Srbije opet nema u planovima za 2011. Isuse bože :smiley:

Eh zivote, sto bi rekao nesha. Odoh za Kanadu. ._.

Ima da udjemo pred izbore, nebrin te se :slight_smile: