Paypal i podizanje novca - Srbija

Ljudi jel probao neko ovo podizanje novca sa PayPal-a u Srbiji? Jel to funkcionise? Posto ce mi to mozda trebati pa me zanima preko koje banke to radite, sa kojom karticom i vrstom racuna?

Ja sam to radio u Republici Srpskoj, preko NLB banke…

1 Like

Hm ne znam na sta tacno mislis, jel to neka nova opcija… ali odavnp mozes da prebacis pare iz paypal walleta na karticu sa kojom je povezan. Funkcionise tako sto placas proviziju paypalu, i cekas malo dan-dva da pare legnu na racun od kartice.

1 Like

Pa vidis npr to nisam znao da moze. Znao sam samo za placanje i primanje novca ali bez podizanja.

Pa sad vidim da i to moze pa da vidim sa kojom karticom i preko koje banke moze tj neko ima iskustva u tome. Ja npr sa mojom free intezinom mislim da ne mogu da to uradim i zato pitam koju drugu da uzmem.

Banka koliko znam je nebitna, jedina bitna stavka je da može samo na Visa karticu. Ostale nemaju tu opciju.

2 Likes

Aha, nisam znao to. Verovatno nece podrzavati ni radikalsku Dina karticu :slight_smile:

@MitraljezaC Radice, meni je povezana bas Intezina Visa internet i nekoliko puta sam prebacivao sa Paypala na karticu.

1 Like

Ja sam spuštao pare na Intezinu karticu. Ne mogu da se setim koliki je procenat za to, negde oko 3.4%, tako nešto a ne mogu da se setim da li je Intesa sa njihove strane uzimala procenat.

Svakako, toga sam se manuo i od pre par godina prebacujem pare na Payoneer karticu. Kada otvoriš Payoneer account ti u principu dobiješ i USA bank account, pa kada skidaš pare sa PayPal-a i šalješ na taj account, onda ti je provizija 0%. Posle koristiš Payoneer Master Card kao svaku drugu karticu, za podizanje keša ili prosleđuješ pare dalje.

Jedini trošak sa Payoneer karticom je što ti je godišnja članarina $29.

1 Like

Konkretno sveca hoce da pocne da zaradjuje neke pare uceci koje kakve kineze engleski. Sad ona juri kako da te pare dobije da ne ostanu zarobljene na PayPal-u. Pa samim tim posto ona juri onda ustvari ja jurim, a nisam bas u tim vodama pa me zato zanima koje najbolje i najlakse resenje za to.

@padawan vidis nikad nisam probao da povuce lovu sa PP na Intezinu Net Karticu. PP je cita kao Visa karticu i svuda gde placam vodi se pod Visa.