Ma to je nebitno pravilo, ne zna ga 99% ljudi
Jbt, pa ja sam se sa dosta ljudi odavde prepirao oko fudbala, a sada vidim da ni osnovna pravila ne znaju…
Jebote pa ja kada sam bio klinac, kod prvog trenera si prvo morao da budeš vaspitan, da imaš dobre ocene u školi, da razumeš fudbal, i tek na kraju da znaš da ga igraš…
Ovde se svi javljaju kao stručnjaci, a osnovna pravila ne znaju…
Gledam malo Zvezda-Olimpijakos i ne verujem svojim ocima. Gde su navijaci?
Ova tema je smorila i bogu i narodu, valjalo bi je zatvoriti. Ionako je proslo sve sto je bilo zanimljivo…
Koliko mi drugar rece, bojkot je u pitanju…
Sta sad bojkotuju?
Poskupljenje goriva…
Bice zanimljivo videti kako ce se zavrsiti ovaj Covicev pokusaj rusenja Aba lige. Da li ce liga dopustiti da bude taoc jednog coveka ili su spremni da im pokazu gde im je nesto. Nadam se da Mega i Partizan nece ispasti najvece zrtve…
Vidi sta se desava po Crnoj Gori i ne treba da idu pogotovo posle proslogodisnjeg finala i tenzija na obe strane, ne znam kako je Aba uopste dozvolila da se igra utakmica, ogromne tenzije i treba sacekati da to prodje.
Mislim da jedan klub ne moze da donisi takve odluke ako je dobio garancije, a i Aba liga nije dozvolila odlaganje utakmice. Ovo je samo izgovor jer su i jedni i drugi pravili nerede kad je sve bilo u redu. Zar iko ocekuje da ce Milo povuci zakon i da ce bolja situacija biti za nedelju, dve, tri… Obican narad nece izazvati nerede sve dok ih ne potpali neko kao sto je Covic, pa taj i ovde pravi ratno stanje
Covek je klasican mesetar i politcar, apsolutno mu nista nije sveto.
Licno mislim da ovo ratno stanje izmedju Buducnosti i Zvezde nema nikakve veze za nacionalizmom izmedju dve vrsta Srba vec su usijane glave Bokan i Covic uspele da naprave atmosferu mrznje, sve zbog bolesnih ambicija. Inace zasto bi Partizan docekivali gospodski i sa velikim aplauzima?
Slazem se naravno Covic je smrad ali kazes da Partizan bude docekan gospodski? Nemoj da se salimo, ove godine su pozdravili Gordica jer je bio njihov igrac i to je to. Sasu Pavlovica su vrijedjali za sve pare prije par godina, Milosavljevicu razbili arkadu u sred utakmice itd itd.
A vidi nema tu velike ljubavi jer se radi o velikim kosarkasim derbijima ali sam siguran da se sve svodi na sportsko rivalstvo. Nije da mi njih bolje docekujemo i mnogo je naelektrisanija atmosfera kad se igra nas derbi i to bez gostujucih navijaca. Stvarni ni jednim detaljom nisam primetio da su navijaci Buducnosti antisrpski orijentisani.
Sve u svemu ocekujem da Aba liga utakmicu registruje sa 20:0 jer je Buducnost ispostovala protokol, eventualno jos neka kazna sa oduzimanjem bodova i to je to. Nadam se da nece popustiti pod ucenama jednog coveka koji maltretila kompletnu sportsku javnost regiona. Bajo moj ako ti se ne svidja idi igraj sa OKK Beograodom…
Auuu kakva igra protiv Virtusa. Razvaljivanje
Aba titulu moze samo Covic da spreci i to igrarijama van terena
Kakva utakmica sinoc, nije mi bilo dobro. Jos ja stavio 50e za zvezdu. Legle mi pare kao budali samar.
Pa vama je gorilo pod nogama da ovo dobijete
Iskreno Czv nema sta da trazi po mom misljenju u playoffu ako naleti na Partizan pogotovo jos prednost terena za najveci klub u regionu.