Ovih dana citam kako su grobari gospoda, kako je Partizan institucija…
Pa grobari, svaka cast na ovome… Gospodo
Šamarali ga navijači u restoranu koji je zatvoren zbog korone. Šta sve neće izmisliti šljam.
Ako je izmisljotinja, onda je bas dno dna…
Dugo je trebalo
Brat Sadik poslao Degenerika po burek u Sidnej.
Hahahahahahahahahahahahahaha a mukice
Vojvodina je osvojila Kup Srbije!
Svaka cast momcima, na borbenosti, na rezultatu!
Mnogo mi je drago zbog ovoga, jer su i zasluzili taj kup. Odavno nije bilo “iznenadjenja” i cini mi se da su upravo oni i poslednji put “iznenadili” osvajanjem Kupa Srbije.
Partizan… Energiju potrosio na slavlje posle polu-finala. Vec su mislili da su osvojili Kup pobedom protiv Zvezde. Na kraju, najlepse se smeje onaj koji se poslednji smeje, a to je Vojvodina.
Karma je cudo
Iako se igralo dok Partizan ne da gol, pravda je pobedila.
Sve cestitke za sjajnu i borbenu Vojvodinu, ciji tim ne krase milionski placeni stranci
Koja pravda
Ne krase ali cekaj malo manje od dva meseca da ispadnu odma u drugom kolu od Belorusa.
Ne menja cinjenicu da su zasluzeno osvojili ali karma, energija daj bre.
Iskreno, da sam navijac Partizana, ucutao bih se samo tako posle ovoga.
Tukli su vas dva puta u 7 dana i ti opet nesto imas da kazes…
Cudo ste, majke mi
Imaš ti jos mnogo toga da naučiš u životu pre nego počneš savete da daješ.
Cela liga je jedna velika sprdacina i smešno je da ti kao navijač zvezde posle ovakvog prvenstva daješ nekom savete. Mislim da od kada postoji prvenstvo u Srbiji ni jedno nije bilo regularno
Bravo za Vošu, ulepšali su mi veče.
Tacno tako, momak izgleda gleda prvenstvo na jedno oko pa pise ovakve komentare.
Cestitam ciganima na osvojenom kupu Vose
Kome ja to dajem savete? Ja sam rekao da bih se ja ucutao, nikakve savete nisam davao.
Ti trebas nauciti da citas i isto to procitano, razumes, da bi bilo kome drzao slovo.
I u pobedi i u porazu, vama je Zvezda prva u ustima
A Umnjace, pre nego budes pametovao, malo se informisi, da ne pises gluposti.
Ja sam sebe ovde odavno okarakterisao kao simpatizer, ne navijac, a to je velika razlika.
Takodje, da je nas fudbal i nasa liga sprdacina, odavno sam pisao.
Dok se na ovom forumu nije povela ova tema, slabo sam ulazio u rasprave oko iste, te sam one price (sa obe strane tribine) oko kompleksa smatrao bas izlizanim. Ovde se uverih da neki zaista imaju komplekse od protivnickog kluba.
To sto sam simpatizer, ne znaci da me samo Zvezda zanima.
Cak bih rekao, da vas mnogo vise zanima, nego mene, jer vam iz usta ne izlazi.
Meni je iskreno drago da je Vojvodina uzela kup, da i neki drugi klub nesto uradi/osvoji, mimo dva “najbitnija”.
Sa druge strane, objavih ovo ovde, jer volim da vidim kako se ko prvacici drzite za ruke i podrzavate jedni druge, kako uveravate sebe da ste najbolji, najpametniji i kako ste jos uvek “gospoda” (nazivajuci sami sebe bas tako)
Simpatizer sve najbolje, pričamo kada još malo porastes
A ti odrastes
Svako dobro, navijac
Jedno pitanje za simpatizere, navijace, zealote i trolove: da li je ova tema ikada ista dobro donela na ovom forumu?