Par pitanja!

1.Trenutno imam RGH hack,jel se može to “poništit” i stavit LT+ da mogu igrat online preko XBL ?
2.Ako da,pošto mi je ugrađen RGH čip unutra,jel poslije(nakon recimo pola godine) mogu “aktivirat” opet RGH?
3.Jel se mogu pržit igre sa običnom pržilicom,znači nemam onu potrebnu LiteOn iHas pržilicu…a da igre budu sigurne za LIVE?

1. ako imas originalni nanddump moze se preko programatora upisati nazad originalni , i skines cip , ili ga prebacis na prg
  2. ponovo upises hackovani dump , stavis cip ponovo , ili ga vratis na normal(ako ga nisi skinuo).
  3. ne mozes sa obicnim rezacem , mora sa ihas ili sa nekim rezacem koji podrzava payload…
  1. Znači izvedivo je to bez da prodajem trenutni X360 pa uzimam novi?
  2. Kakav je rizik onda za igranje preko LT+ online,ako se RGH makne na neko vrijeme?
  3. I da poslije kad se naigram GTA 5 multiplayera se vrati lako na RGH(kad mi istekne LIVE pretplata)?
    4.Koliko košta najjeftiniji rezač?

evo ako može još ovo detaljno,stvarno sam noob… :happy

Nemoj “silovat’” konzolu sa ugradnjom pa vađenjem i “u krug”… Isplativije ti je uzeti polovan xbox sa LT-om za 100e bez džojstika, i rješena stvar… Jeftinije će te svakako doći nego to “sekanje”…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Tebi je izgleda najbolje da ti neko ugradi onaj demon cip ili kako god da se zove, sa kojim imas i rgh i live, i miran si. Rezac MOZE bilo koji, samo da radi na njemu Payload, znaci skines program i proveris da li hoce da radi, imas temu ovde na forumu sa mini tutorijalom kako sta radi

Skinio sam taj BurnerMax program i ne podržava mi pržilica(izbacilo je NOT YET ENABLED).

Neznam šta da sad radim,koju mi je najjeftinija solucija,imam RGH…a volio bi igrat GTA 5 online(i ostale igre)

Najjeftinija i najbolja solucija ti je da uradis ovo sto ti je Lordish rekao. Kupi neki od podrzanih rezaca, kako bi pravilno rezao igre i kupi polovan Xbox sa ugradjenim LT-om.

Mislim se dali da onda prodam RGH ili da ostavim? Kakve su šanse za ban na LIVE-u sa LT+ ?

Ugradi dual Nand, RGH i LT+ na jednoj konzoli, koliko sam shvatio to kod vas ne moze da se ugradi povoljno. TX demon dual nand se zove chip za to.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ukoliko narezes igre po tutorijalu koji imas na forumu, sanse su ti minimalne. Sto se tice RGH konzole, ukoliko hoces i dalje da igras igre sa svim DLC-ovima i nekim modifikovanim fajlovima, onda je ostavi. Ukoliko smatras da ti to nije potrebno, onda je prodaj ili zameni.

Cro, duže si malo na forumu, znaš da je diskutovano više puta o tome. Search malo forum i sve će ti biti odgovoreno.

Evo možeš mi samo ova pitanja odgovorit i to je to što me zanima…nazvaću ovog lika šta sam mu poslao xbox na RGH modificiranje prije godinu dana!

Koliko naplaćujete to vi u Srbiji? Ako već imam ugrađen RGH,jel onda jeftinije ako želim stavit taj Demon Dual Nand?
I jesu li šanse veće za ban sa tim čipom ili sa običnom LT+ konzolom(bez RGH)?

Meni se čini da ti ni sam ne znaš šta bi. Čas bi Ps3, čas Xbox, pa RGH, pa LT, pa “Dual Nand”… Prvo, skontaj šta češ. Zasigurno. Pa tek onda radi na tome… Da ne bi nakon ovoga postavljao slična ili ista pitanja…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”