Par pitanja vezano za igre sa vise diskova

Imam par pitanja:
1 Igre koje su na vise diskova a da nije DLC u pitanju - castelvania, dead space 2… da li je dovoljno da se odrade normalno,pa kad dodje igra do sledeceg diska,on ce automatski da reaguje i nastavi bez problema.
2 Igre koje imaju DLC na nekom od diskova - Falout new vegas ultimate edition, LA noir 4 dvd-a … da li se oni odradjuju isto,ili da kao u slucaju forza 4 iskopiram samo DLC sadrzaj u folder? LA noir imam standardno disk 1 disk 2 disk 3 disk 4, al kad udjem u igru ne vidi mi dodatne DLC misije.Pa sam mislio da mozda treba disk 4 da se samo iskopira u folder,a da pisu u igrama samo 3 dvd-a.
3 Posto imam dosta igara sa DLC dodacima,i sve su kopirane na interni, zanima me dal bi radilo ako bih igru kopirao na externi,a samo dlc na interni.
4 Posto mi Falout new vegas ultimate edition nema folder 000002 za dlc, nego neki drugi,zaboravio sam koji.Dal to znaci da mogu da igram sa eksternog kompletnu igru,ili cu ipak morati da je kopiram na interni?

Hvala :slight_smile:

1. odradis sa iso2god i napravis foldere npr. Dead Space 2 Disc 1, Dead Space 2 Disc 2 itd… i sam prebacuje kad zatreba

2. zavisi kako se ogleda dlc, da li kao zaseban dlc kao kod forze gde se samo sa xbox backup creatorom odradi extract i prebaci u 000002 folder ili kao zaseban disk sa novim misijama, ako je to slucaj onda kopiras ceo disk na externi ili interni primer ti je GTA 4 Ballad of gay tony i lost and damned ili npr Red Dead redemption undead nightmare to su ti sve zasebni diskovi ne kao dlc vec kao igra

3. igre mozes gde hoces da drzis dlc mora na interni

4. objasnio sam u broju 2

5. ili tvoje 4 po drugi put, objasnjeno u broju 2

Za igre na više DVD-a se koristiti Disc Swapper. Kada se podesi ispravno, on automatski učitava sledeći disk.

DLC (00000002) samo kopiraš u “FOLDER” od igre.

ne koristi se vise disc swapper on je bio za 1.xx verzije fsd-a od sada FSD 2.xx imaju to ugradjeno odmah, i nema podesavanja sa multi.ini i slicnim fajlovima

provereno ucitava i menja disk sam :slight_smile:

a dlc da u folder od igre ali koji se nalazi u content/16nule/ pa onda media id igre npr forza 4D530910 obavezno na internom hdd-u

Sačekaj malo… pa ne koristi svako FSD… meni se više sviđa Metro dash :)… uz njega Disc Swapper radi posao.

Metro style skin za FSD :slight_smile: identicno izgleda kao originalni metro sa dodacima iz fsd-a :slight_smile: = JACK POT :slight_smile:

reseno lock