Par pitanja o mogucnostima konzole sa RGH sa internim HDD-om

Pozdrav, izvinjavam se sto pitam pitanja koja su verovatno dobila odgovore na ovom forumu hiljadama puta, ali gugl mi daje kontradiktorne informacije.

1. S’ obzirom na to da imam RGH da li interni HDD mora biti jedan od odobrenih Western Digital ili moze bilo koji slim HDD(ili mozda i SSD)?

2. Da li mi je uopste potreban interni HDD ili su dva USB diska dovoljna?

3. Da li je na konzoli moguce igrati originalne igre online? Sasvim slucajno sam procitao negde da je moguce kupiti neke stealth servise. Konkretno me zanima Destiny.

4. Za kraj me zanima samo kako da pustam filmove preko svog Xbox-a.

1. bilo koji 2.5 inca za laptop, RGH nema restrikcije, samo ga ubacis, ides na format ukucas serijski broj od konzole i teras (serijski procitaj u info nemoj sa nalepnice jer mislim da je kod tebe ostalo tvoje kuciste a druga ploca, jer znas vec sta se izdesavalo sve :D)

2. Mozes ti sve da teras sa externog bez problema ili sa usb fleske, samo je potreban interni ca CONTENT sadrzaj, DLC-eve i slicno, mada i to moze sa fleske koja je formatirana na xbox format, mada ono 32+ GB je pozeljno

3. ne, rgh ne moze na net nikako

4. ima playera ali je reatrdirano za pustanje, i mozes samo do 720p i ne MKV, pretty much beskorisno

Ovo sto se filmova tice , ima nacin da ubacis i prevod i sve , ali ima tu mnogo za****ncije dok pokrenes samo taj program a kao sto kaze vlado samo do 720p podrzava.

i ne MKV, a sta danas nije u MKV? :smiley: lepo kazem opcija za bzvz, PS3 je tu zakon npr, sve zivo pusta, sta god mu poturis SVE znaci!!!

i to toliko prosto samo ubacis USB i PLAY :smiley:

Znaci SSD ne moze da se formatira u xbox format, ali sve igre mogu da se pokrenu u kombinaciji sa usb flash-om koji je formatiran na xbox format?

Sto se tice filmova ok je I da moram da konvertujem filmove.

Moze i ssd ali bacanje para da stavis ssd u xbox jer nema svrhe, njegov cipset ne podrzava brzine ssd-a tako da i da ga stavis limitiran si kao da imas hdd

Filmoce jedino da konvertujes u avi pa da pustas

Sent from my Nexus 5

Ma iskreno imam visak SSD, a HDD koji sam modovao I ubacio u xbox je krenuo da umire, pa gledam najjeftinije da resim taj problem.

A kad konvertujem filmove jel samo iz file managera da ih pustim? Kako prevod da namestim?

Cekaj ako sam dobro skontao…interni HDD ti ne treba ako imas externi od 1TB? COntent moze da ide i na externi ako je formatiran???

Postoje third party plejeri za titlove, ali dok se budes zamajavao sa time, izgubices silno vreme i zivce. I treba ti optional media update, imas ga ovde negde na forumu medju tutorijalima, da bi mogao da pustas filmove.

Da, ali max 32 GB moze da ima taj deo koji formatiras kao internu. Za sada je tako. Evo danas izasla vest da ce uskoro da povecaju na 2TB da bude limit.

Aha…razumem.

Inace imam problem sa 2 igre.

1. GTA V nece da mi snima igru, uvek moram od pocetka da krenem.

2. Batman Arkham origins nece da se startuje, kada kliknem start game u meniju igre on restartuje konzolu.

Izvinjavam se sto ne otvaram novu temu, ako treba otvoricu :slight_smile:

treba otvori

LOCK ovde