Palworld

Da, nema smisla ispocetka. Pre cu pokemone da krenem na switch :smiley:

Ali verujem da ce izjednačiti obe verzije, usled ovolike popularnosti

1 Like

Mozda je to najpametnije. :smile: Moram da bacim pogled koje pokemone da krenem.

U tom slucaju, gamepass verzija je za izbegavanje. Sredice je, valjda, vremenom. Mada nije bas jasno zasto ovakva igra nije F2P.

Zato sto je prodala 10 miliona za 3 dana otprilike :grin:

Beznacajna cifra za ono koliko ce zaraditi ili mogu da zarade.

Igra kosta inace 25$.

1 Like

RDT_20240123_1447026420977466399041853

2 Likes

A kapiram da je skocila prodaja pokemon igara u nebesa nakon ovoga :smiley:

https://x.com/palworld_en/status/1750350702000607389?s=46&t=0dk2SkP4ZHqzThKNo-pOpQ

1 Like

https://x.com/ttvPalmer/status/1749992787016053102?s=20

Ljudi su baš blesavi što pokušavaju da nađu bilo kakvu manu igri da ne bi nekim čudom nanela štetu njihovom Pokemon čedu.

Starfield sindrom. :smile: Boluje dosta njih nazalost. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Prethodna pokemon-like igra sa augmentisanom realnoscu je lose prosla. Just saying…

Covece u kakvom svetu zivimo. Igra izgleda nikad gluplje, a ovamo dev postao multimilijarder preko noci. Mislim, drago mi je zbog njega, samo da ne radi vise ni dan u zivotu. Al nije mi jasno sto su svi pobenavili za ovom igrom, mozda zato jer su hteli ovako nesto od Pokemona pa narasla golema zelja? :woman_shrugging:

Mozda kad probam ce odjednom da mi bude jasno.

edit – da dodam, verovatno i MS trlja ruke jer je ovo day-one na gamepassu, sve tako falicno.

9 Likes

Early Access, ali čak i sa bagovima i kraševima igra je više nego ok.

Uspeli su da spoje različite mehanike kroz jednostavan survival sistem. Igra je zabavna, šta god radio. Čak se i survival može kroz settings podesiti na odgovarajuću meru.

Sve u svemu, svako može nešto da iskopira, pitanje je da li to može da se uklopi u zabavan gameplay i osnovni loop, što su ovi uspeli.

Imali smo klonove PUBG na kraju tri igre ispale ok, ostale potonule, imamo gomilu souls igara - znamo kako je to prošlo i šta je zaživelo. Pokemon klonova mali milion, jedva se par igra. Kopiranje nije garancija uspeha, tako da kapa dole ovim likovima što su uspeli da nadju pravu meru a pri tome prave igu kakvu žele.

Do verzije 1.0 će sigurno proći dosta vremena, ali barem sada imaju sredstva da ubrzaju i prošite development.

Elem moja gajba:

Možda nemam zidove ali imam svoju kafanu

7 Likes

Razmisljam lidiji da predlozim da proba posle bg3, ko zna. Zanima me jedna stvar – jel deluje ko da se ovi pokemoni pate kad ih lovis ili bacis u robiju? Njoj bi bilo kakva surovost prema zivotinjama bila deal-breaker.

Lidija koja je zalila i palila Diablo? :sweat_smile:

Ali, razumem, devojke su takve. Ni meni nije bas svejedno.

Ja igrao onaj prvi dan 3-4 sata i od tad neću namjerno da upalim jer mi i ne treba tako jedna igra da mi uzima svo vrijeme. Ali ono što sam vidio je zanimljivo bilo. Ja napravio kućicu malu sve sa krovom ali sam se razočarao što može da se zapali kad te napadnu i izgori. Lik jefan u grupi postavio video, 15. level i ohromna kućerina bila i izgori sve. Imam osjećaj da bih momentalno obrisao igru da se meni to desi. :grin:

1 Like

Pa onako, jesu kjut ali šta znam, rokneš ga pa naka ide život. Ima opcioni deo da ih farmuješ i posle kolješ :eyes:.