Zena me naterala da prodam Xbox. Slabo koriscen, uz njega dolaze 2 dzojstika i punjac/stand za 2 dzojstika. Sve je u odlicnom stanju, dzojstici nemaju nikakav stick drift.
Cena: 460e
Zena me naterala da prodam Xbox. Slabo koriscen, uz njega dolaze 2 dzojstika i punjac/stand za 2 dzojstika. Sve je u odlicnom stanju, dzojstici nemaju nikakav stick drift.
Cena: 460e
Moja zena je odlican pravnik. Resimo to ocas posla. Nece ona tebi da uskracuje srecu ![]()
Neces ti to da prodas za te pare, pre 10ak dana sam prodao za 45000 din i to jedva…daj Boze da uzmes te pare ali tesko, od opreme sve kao ti samo drugi gamepad je imao HAL effect plus sam dao dve igre na disku i externi ventilator za xbox SX.
@MladenVR zar je i tvoja advokat? ![]()
ma bice jos gore nadam se uskoro ![]()
Moze lock. Prodato na forumu
Pre nego sto zakljucate temu, mene zanima kakav je ovo dock za punjenje Xbox kontrolera? Obzorom da isti kotiste 2× AA baterije pa mi nije jasno kako se pune

Uz dock idu drugačije baterije i poklopac.
Da, uz dock dobijes i drugaciji poklopac koji u sebi ima bateriju pa na njega stavljas.
Slikacu kad dodjem kuci, nije losa zajebancija, mislim da sam u gamesu uzeo, nisam 100% siguran.
EDIT:
Vidi se na slici gde dzojstici stoje. Ima mini display na sebi gde pise koji se trenutno puni ako se puni. Jako dobra stvar. Jer ne razmisljas uopste o baterijama, samo ih vratis na mesto i oni se dopune. Ne znam koliko traje baterija ( meni se nije nikad ispraznila - ali ja nisam merodavan )/ Ali se desavalo da igram po nekoliko dana bez da ga stavim nazad na punjac i nije se praznio uopste.
Nesto na ovu foru:
Znaci to je third party proizvođač. Znaci ovo su te “barerije” koje se pune i ubacuju u kontroler. Nisam znao za ovo.
Pa to postoji od X360 ere, čudi me da nisi nikada video/čuo…
Razni proizvođači, neke poznatije firme pa čak i aliexpress varijante.
Pa on kupuje samo original. MS sem baterije nije imao punjac i eto zato nije doslo do trgovine ![]()
Nisam znao. Ja sam prezadovoljan mojim punjivim baterijama i ne bih menjao to.
Isti princip je i ovo, samo nema potrebe vaditi baterije. Ja imam sličan ovome sa games linka, radi pos’o odlično.
Realno ti i ne treba, nisam ni ja nikada uzimao ništa osim punjivih baterija.