P : Playstation 5 Disk verzija novo

Za porez se slazem. To sam isto davno pisao. Na KP mogu da kupim nesto samo ako je manje barem 30-50% nikako skuplje.
20% porez i ostalo zato sto nema pravu radnju i garanciju!

Samo veruj ti meni taj maxi je zakinuo ovu drzavu i ovaj narod sto 1000 skalpera ne moze.

Jednostavno da nema

sheep eating GIF

Ne bi bilo ni skalpera …

Rece Steva kome bivsa zena uzela auto :joy::rofl::rofl:

1 Like

Haha, realno zbog toga sam prvenstveno i dosao na forum, jer sam bio prozivan i vredjan na jednom strimu, a posle i ovde bez ikakvog razloga. Poenta price je bila da sam lazov, sto se nadam da je dokazano kroz vreme da nije tako. No, nije ni bitno. Bilo pa proslo, svasta se izdesavalo bez potrebe

3 Likes

Malo je tema za palamuđenje, počeli smo i po oglasima :roll_eyes:

4 Likes

Kad bi njemu prodaja zavisli od oglasa na XBR, covek ne bi imao za ‘leba koliko ovde ima moralista :rofl:

2 Likes

Cena je tu negde sa ostalima na KP, navali narode, sledeca poruka koju ocekujem je prodato moze lock (ili nova cena 690 samo za clanove XBR).

the mueller report see GIF

1 Like

E brate, Stive je bio i ostao veliki gospodin uvek.
Auto sam joj dao, kao i sve što joj je bilo potrebno da započne normalan život :blush:
Razvod može biti jako gadna stvar, posebno kada su upletena deca u celu priču. Ja sam uvek bio za smanjivanje tenzija u već gadnoj situaciji, koja može samo da eskalira i tu deca najviše ispaštaju.
Jednostavno jedno od dvoje mora biti to koje će otpustiti pritisak, inače deca nastradaju u celom postupku koji može biti jako gadan, i koji jeste u puno slučajeva.

5 Likes

Jbt tema ps5 disk verzija :rofl: stive brate ?? :sunglasses:

A moraš brate postaviti neke stvari na svoje mesto…

1 Like

@Scalper otvori opet oglas a ovu temu nek preimenuju :joy:

Nema potrebe, vec je prodao 14 konzola :joy:

1 Like

@Scalper ovaj je nubara za tebe :wink:

1 Like