P : Playstation 5 Disk verzija novo

Bas ovo, nije leba pa da je neko ugrozen. Hoces neces. Luksuz kao i zimovanje.

Pa da, samo što PS5 uz malo strpljenja, snalaženja i raznoraznih ninja poteza, možeš za 499 da kupiš, samo je ceo proces “stresan”.

Probaj to sa gasom. :grinning:

Ali nije bitno, neću dečku da sabotiram oglas, tako da ću da se manem. :grin:

1 Like

Isto tako moze i sa gasom. Kao sto ti treba veza za PS5 treba ti i za Gas.
Evo da pojednostavim.
Znas lika u npr Gigatronu i eto oni uvoze.
Onda ga sretnes na ulici i umesto pitanja, e cao, kako si, kako porodica. Sve najbolje u novoj godini…
Ti sretnes lika i kazes mu:
E crko da bog da, da bog da ti deca crkla od gladi u novoj godini.

Onda za 5 dana odes kod njega i cimas ga za povoljnu cenu PS5 :grimacing: nista… za tebe druze 1000e cena za PS5.

Tako i za gas! Kako sejes tako zanjes!!

1 Like

Ja hleb skoro da i ne jedem, a igram se na PS5 svaki dan. :upside_down_face:

1 Like

Vodiš zdrav život :grinning:

1 Like

Nisu dzabe rekli hleba i igara. Tako da boli ovih 700e, ali to je trgovina, sta je tu je, ljudi se snalaze kako znaju i umeju. Vidi se ipak da je Scalper decko na mestu, ne razbacuje se sa parama, prodaje i kupuje nesto stalno obrce kesh, nema hejt sa moje strane.

2 Likes

Kome je skupo nek traži dalje.

To je skroman za forum samo. Ispred kuce E63 AMG, proveren info.

1 Like

Ako verujes neki dan nosim neku majicu nisam ni znao da ima rupe. Kaze mi zena ti ne znas gde si supalj, pogledaj kakvu majicu nosis, a ona na ledjima i napred ima rupu, lepo vidljivu :grin:

2 Likes

I meni se to desava. Fu…s given : 0 :grinning:

Nemam ni polozeno, a ne da to vozim :grin: O tome moze samo da se masta, a da imam veci kapital sigurno bi u neki drugi posao ulozio i probao :blush:

1 Like

Kontas da se zajebavam :joy:

Kontam, a sta ako stvarno imam? Onda nije zajebancija :joy:

2 Likes

Daj Boze da imas. Svma daj Boze da imaju E63 AMG. Sem Slobi. On neka vozi Stelvio :joy:

5 Likes

Pa to je vec standardni “work from home” hobo look. :smiley:

@Scalper Decko na mestu. Osim sto je smece :wink:

Salim se, svi smo mi nekad bili skalperi. Meni je skroz ok, nije ni ovo bas lako. Da se non-stop cimas za kupovinu i prodaju, ode brdo vremena i zivaca. Mene nervira kad treba jednu stvar da postavim na oglas i prodam, a kamoli ovo.

Hahahah tako su antivakseri bili ubice, sad su postali ljudi koji imaju svoje misljenje.
Salim se, jos su ubice :smiling_imp:

#SalimSeLjudi

Rekao sam i tada. Nemoj onda niko.u Maxi da je usao. Znas koji su oni skalperi.
1L mleka kosta oko 20din oni ga prodaju za 100din.
Da ne nabrajam dalje…

1 Like

Toga sam.se drzao i ja. Ali kao sto juris PS5 po preporucenoj ceni tako mozes da pojuris nekog seljaka da kupis mleko, da kupis kupus… pa da kupis meso. Sve moze kad se hoce.

Poenta je da Maxi plati porez na svaki proizvod koji proda, carinu, plate, lokale a on svercuje iz sobe i prodaje za cenu kao i ovi u prodavnicama sa 3 igre u paketu… Samo debili mogu da kupe po toj ceni od svercera a ne u prodavnici… My two cents…

2 Likes