Drugari, na prodaju dve karte za jedan mukotrpni festival koji bi iskreno najradije da zaboravimo.
Karte smo kupili još 2020. godine kada je na festivalu trebao da nastupa Red Hot Chili Peppers, ali nažalost uklizava Korona virus i naredne dve godine se festival otkazuje.
Nakon toga, ove 2022. godine kreću u akciju i najavljuju druge bendove, Muse i Nothing but Thieves kao glavni line-up.
RHCP smo uhvatili u Budimpešti pre neki dan u Puškas Areni, a ove karte gledamo da sklonimo, nekom ulepšamo boravak u Atini (čitaj Grčkoj).
Karte smo platili po 110 evra plus neki fee (ukupno 220 evra) a prodajemo ih po ceni od 120 evra za obe. Znači, jedna karta ispada gratis.
Karte sam zamenio za nove, znači imam važeće karte za MUSE tj EJEKT 2022, gde će nastupati 3 benda i neki DJ ako se ne varam, mrzi me da guglam.
Ako imate neke prijatelje koji bi bili zainteresovani, javite im. Bila bi šteta da ove karte propadnu, pare manje-više, zato i ovako niska cena, nek ide samo da se iskoristi, mi nažalost nemamo vremena i na ovaj događaj da odemo, plus od Muse-a znam samo onu pesmu koju su koristili za Halo 5, ništa više (bogohuljenje znam, ali nije moj štimung, a ni moje supruge - OG Loodache)
Uzdravlje!