OUYA Developer Console Unboxing

https://youtu.be/psCoR4zmIpE

Mislim da je ovo hoax. Mislim, pola ove stampane plocice je zauzeo interfejs za usb i lan. Gde memorija, procesor, gde je hard? Ili moram da kupujem dodatne usb flash-eve za svaku igru??

Mislim da ce biti opcija da ubacis svoj USB koji vec imas, i da tu imas igre i te gluposti…u svakom slucaju mislim da je ovo promasena investicija…ovo ce kupovati jedino ljudi na zapadu, koji zele da vide sta je to i koji imaju para…jer njima je 100$ nista…

Sve zavisi od toga kako se pokaze u praksi, 100$ za konzolu koju mozes totalno da cackas i modifikujes nije mnogo, narocito ako bi bila modifikacija hardvera, mada sumnjam. Sve u svemu ako se dobro pokaze zasto da ne

Послато са ZTE-X850 користећи Тапаток 2

Developer Boxer8 Type Video game console Release date December 28, 2012 (Devs) March 2013 (Preorder) April 2013 (Retail) Introductory price $99 USD Operating system Android 4.1 Jelly Bean System-on-chip used Nvidia Tegra 3 (T33) SoC[1][2] CPU Quad-core ARM Cortex-A9 Storage capacity 8 GB internal flash memory Memory 1 GB RAM Display HDMI 1080p, 1080i, 720p Graphics Nvidia ULP GeForce GPU Input USB 2.0 (one) Controller input Wireless controller Connectivity Wi-Fi 802.11 b/g/n Bluetooth LE 4.0 Ethernet port Dimensions “Around the size of a Rubik’s cube”[3] Website OUYA

Meni ova konzola liči na neku prvoaprilsku šalu ,mislim stvarno što je glupo glupo je .

Me znam zasto ovako losi komentari, konzola je po mom misljenju nesto novo i svijeze. Uzimam je kad izadje, nisu to neke pare da imam sta da se kajem

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Evo ovako, to sto se vi pitate kako ce moci da pokrene igre, nece ih ni pokretati, samo ce uzimati gotovu sliku sa cloud-a, sve igre ce biti f2p a cena oko 100 evra, uzimam je vrv kad izadje, vredece para 100% ako ne i vise

OUYA - odlicna konzola! Znate li da ne gubite garanciju kad root-ujete konzolu? X360 ne mozete ni otvoriti da ocistite a da ne izgubite garanciju!

Dalje, zamislite samo sta cete sve dobiti kad odradite root! Dobijate svu kontrolu i radite sta god ocete.

Piraterija ima da cvjeta. Shadowgun DeadZone napokon da igram na 1080p (bzvz mi na 720p hahhaha). O emulatorima da i ne pricam i uzivanju igranja android igara preko gamepad-a

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Zaboravljate najbitnije u svemu tome a to je da se od ovoga može svašta raditi naprimer instalacijom linux-a pored androida i imate bukvalno solidan pc za internet a gura hd rezoluciju :smiley: Jedva čekam da stigne kod nas

Napokon neko na istim talasnim duzinama :smiley:
Ovo ce se pazariti cim izadje, mislim da ce ovo da bude kao XBLA konzola. Zivi bili pa vidjeli, ali ja sam ubjedjen da cu iscjediti iz nje sate i sate zabave

Ma idi bre nama na ničem drugom da gledam filmove u HD rezoluciji nego moram da kupim ovo s****nje ,a tek android igre mnogi od vas pljuju top igre A kategorije a sad će kao uživati u android igrama mislim stvarno licemeriju nema kraja !

Cemu tolika negativnost? Je li ne treba kupiti Xbox zato sto ima losih igara na njemu? Sve je to ok, svi imamo svoje misljenje, ali prije svega, kvalitet igre se ne proicjenjuje prema snazi hardvera koji je pokrece, a dugo, ne znam otkuda ti pravo da prozivas ljude za licemjerstvo? Ne zato sto si ti licemjeran, nego uopste. Jesam li ja licemjeran zato sto prezirem CoD, ali uzivam u puzzle igrama?

Tebi mozda nije interesantna Ouya i to je ok, ali ima kome jeste. To sto ti mislis na taj nacin znaci da ovo nije za tene, bez uvrede. Ovde je poenta da mozes da radis sa njom sta god hoces, i da ces cak biti podstrekivan da je hakujes i modifikujes

Послато са ZTE-X850 користећи Тапаток 2

Da ne pricam sta kako i ko… Ljudi jedan multimedia player koji pusta sve kosta ovolioko+ XBMC moze da se instalira gledas filmove u HD na TV sve za free i za klince krljaju neke male igrice pa naravno da vredi svaku paru, PS vita nista nije specijalna u odnosu na ovo…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izgleda da nisi upoznat sa OUYA projektom.

To ti je android open source platforma sa Tegra 3 chipsetom, znači chipset je veličine novčića sa “grafičkom, procesorom i ramom” kao u bilo kom telefonu. Ne vidim zašto bi trebali da naglase PROCESOR ili RAM ili GRAFIČKU POSEBNO. Čak ni WiiU nema to što ti pričaš. To ima samo PC. Ni x360 nema, ni PS3 nema nešto tako.

Sve je open source, imaće minimalnu svoju memoriju ali ćeš moći da povežeš koliki hoćeš hard disk.

Na androidu se već igra preko Google Play-a tako da to uopšte nije problem za ljude koji legalno kupuju softver. Snaga ove “konzolice” je u open source-u i to što dozvoljava od prvog dana da se snimi XBMC i da radiš apsolutno šta hoćeš, imaš internet browser, imaš HD player, imaš Android igre, imaš gamepad. Neće ovo biti high budget console za developere i tako to, šta više NI JEDAN poznat i jak developer neće praviti igre za ovo. Ovo je INDIE PLATOFORMA, znači za $0.99 igre + sve emulatore od ponga do PS1.

Niko nikada nije očekivao to što ti pričaš i očekuješ niti obećao bilo šta. Glavna snaga ove konzolice je community koji će oživeti. Svi žele jeftin nes, snes, dreamcast, n64, sega mega, ps1 emulator sa gamepadom + mogućnost HD reprodukcije, svi su to dobili.

Ovo je wet dream gaming community-a.

Amin ^

Bas zbog toga sto moze da se modifikuje prema nasim zeljama, a da se ne pravi rizik kvara, i gubljenja garancije, to sto ima dosta free to play igrica, sto mozes sam da pravis igrice i postavljas ih besplatno, sto podrzava 1080p, sto ima quad core procesor sa tegra3 grafickom, i sto uopste nije toliko skupa, po meni OUYA ima dosta potencijala, i verovatno cu je kupiti. Sad svako ima svoje misljenje.

Konzola izgleda odlicno za nesto sto kosta bednih 80e, cini mi se da samo 2 bezicna dzojpeda sa touch kontrolama vrede toliko i stvarno ne vidim kako im se proizvodnja uopste isplati. Ali, zaboga, cak i da mi daju besplatno sta ce mi Ouya pored toga sto imam moderan telefon, xbox 360 i ps3, ipad… Naravno da je otvorena arhitektura veliki plus, community ce razbiti sa modifikacijama vec prve godine, nevidjena portabilnost konzolice koja ima gabarite rubikove kocke… sve je to lepo… ali…

Da ne bih otvarao drugu temu!
Da li ovo moze da sluzi kao TV box sa androidom?
Razmisljam da umesto drugog laptopa, lepo kupim lcd i android tv box USB ili sacekam OUYA, zbog interneta…E sad da li ono (mislim pre svega na androit tv box) moze da se koristim za kucanje teksta, (tuzbe, zalbe, itd…)naravno preko tastature.