Outriders {MT}

image


Developer: People Can Fly

Publisher: Square Enix

Genres: RPG, Third-Person Shooter, Looter Shooter

Platforme: Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Playstation 5, Microsoft Windows i Stadia

Cena: $59.99 | 59.99€ | £59.99 | Game Pass

Datum: 01/04/2020


Outriders je co-op RPG shooter za 1 do 3 igrača, smešten u mračan sci-fi univerzum koji se dešava na planeti Enoch. Priča vas vodi kroz neprijateljski nastrojeno okruženje u potrazi za misterioznim signalom.


image


Na raspolaganju su vam četiri klase:


image


Trejleri:


Screenshots:

2 Likes

Pokušao sam sinoć pre load iz Game-pass a da odradim ali nije bilo, tj nisam našao. Iako mi se Demo nije preterano svideo, pokušaću jer čitam neke solidne prve utiske.

Iz Game Pass-a možeš instalirati kada je igra dodata u servis, ali zato možeš da koristiš Xbox app preko kojeg možeš da preinstaliraš bilo šta, čak i igre koje nisi kupio (npr ja sam preinstaliralo AC Valhalla a nemam tu igru). Onda samo sačekaš da se igra otključa kada stigne u Game Pass (tako sam uradio sa Outriders).

Vidim da je dosta ljudi nahajpovano, pa ću da probam. Trenutno gledam sa kojom klasom da krenem i ako neko ima iskustva neka prijavi.

Brzo i glupo pitanje za nas sa jeftinijim ulaznicama, razlika izmedju One i Series X verzije je samo u 30/60fps?

1 Like

I rezolucija, kao i loading times.

1 Like

Ovo sam našao.

The key difference between the generations is very simple - frame-rate. It’s worth pointing out here that Outriders isn’t a straight ‘back compat plus’ upgrade as far as we can tell, it is definitely a native PlayStation 5 application, but the overall effect looks pretty similar in that a 30fps experience on the last-gen machines has the frame-rate limiter removed, allowing what is effectively the same game to run at up to 60 frames per second. Xbox One X is the most powerful machine of the prior era, and Outriders is certainly an impressive looking experience: Unreal Engine 4’s temporal upscaler delivers a 4K output, but native resolution rendering is dynamic - 1728p at the minimum, 1944p on the maximum.

2 Likes

Fino to zvuci. Pretpostavljam da je loading destiny-level brutalan, ali prezivecu dok ne stigne SX.

PS daje DEMO. Skinuo pa da vidim vredi li 60$

A ona je koliko kapiram jedino ok MP…
Imao sam na xbox360 Destiny 1
Ali nisam ja za igranje MP na konzoli.
Da budem iskren nisam vise nigde ja za MP…
Gaze me deca, brisu samnom pod. Nemam ja vise zivce za to.
Samo SP na Easy i uzivam lagano zavaljen u fotelju :relaxed:

1 Like

To bih mogao, MP i volim samo kada imam neku ekipu koju da kazem “znam”
Aj da ne trujem ovde temu ali cu videti. Hvala. Samo ne znam na cemu igrate, ja imam samo PS, nemam xbox.

Vratimo se na Outriders, imate temu za Destiny.

Posto je Square Enix izdavac, pitali nas ovde dal mozda ocemo kodove za igru.
A meni igra toliko genericki izgleda da mi se prosto ne uzima, cak i ako je za dz.

Sinoć sam mogao sam da pređem uvodni deo jer su nakon toga serveri poklekli i nisam mogao da nastavim.

Od jutros je sve ok, online radi i mogu reći da mi je igra super. Jeste da ima junka i sitnih iritantnih stvari, ali znate da vam se igra dopada kada sve to zanemarujete jer je glavni deo odličan.

Igra me najviše podseća na The Division i Gears mešavinu, samo bržeg tempa i manje zavisnosti za coverom (koji je i dalje bitan). Ima pomalo Destiny šmek, ali manje konfuzan i u svakom trenutku znam šta radim i gde me priča vodi.

U odnosu na klasu postoji bogat skill tree gde lako možete graditi prema stilu igranja. Ja sam izabrao Technomancer klasu jer vraća određeni HP sa svakim metkom koji pronađe metu.

Sve u svemu, igra ima dobar gunplay a težina protivnka se povećava kako napredujem. Kada se jednom naviknete na abiilties kojima uzrokujete haos, pometnju ili samo pobijete talas neprijatelja, kažete samom sebi, hoću još!

E da, i sam loot sistem je vrlo jednostavan, u odnosu na težinu na kojoj igrate, takav je i drop. Lepo vidite šta ste dobili, to namontirate i ćao, idete da mlatite, bez puno komplikovanja i traženja šta je šta (noćna mora od inventara u The Division 2 pre nego što je doša Gear 2.0 patch).

2 Likes

Ja sam odigrao demo i ostao sam totalno meh po pitanju igre. Kao što @n00dle napisa, previše generički i monotono.

A delovala mi je jako primamljivo u trailerima.

Nisi pomenuo da igra na SXu radi kao metak, učitavanja između bilo čega su 2-5 sec…

Prosledi ovde kod da se razgrabimo… :joy:

Sta znam, meni je Gears Judgement bio super iako je opljuvan dosta, ovo mi takodje deluje kul ali ne bih platio punu cenu za ovo svakako. Na nekom popustu mozda. Ali lepo izgleda, nekako je u mom fazonu bar sto se ovih neprijatelja tice. :slight_smile:

Ponovo ne rade serveri!

Da . Izbacila me igra. Dolazi vikend svi se kače…

1 Like

Nema veze, cepam Narita Boy :grin:

Ja sam dosta igrao juče. Igram kao Technomancer. Ne znam, nisam oduševljen, igra je dosta neorginalna. Bukvalno sklopljen Division, Gears i Destiny. Ništa orginalno. Priča takodje. Ono što je zaista dobro je gameplay, odnosno pucanje i feedback koji se dobije kada se se protivnik eliminiše. Baš zbog toga ću i probati da odigram još. Malo bezumnne zabave nije na odmet.

3 Likes