Otvorio bi temu slusalice za xbox360

Ako ih neko poseduje voleo bi da da svoj komentar o istim ,
trebao bi da uzmem posto ukucanima smeta buka
od raznih igara .

Tritton se dosta dobro kotira ali nisam nikog upoznao ko ima
date slusalice i dali su stvarno toliko dobre,znam da ima dosta modela
ne znam dali je moguce imati takav zvuk da neke slusalice vrede i do 200 eur i vise

Slusalice za xbox sluze za chat a ne da ubiju zvuk sa tv-a. Bolje gledaj bilo koje druge slusalice.

Ukoliku su ti potrebne samo slusalice bez mikrofona, onda bolje batali te gaming headsetove i za te pare uzmi prave 5.1 slusalice sa tosslink ulazom ako već planiraš da daš toliko novca za slušalice.

da zanima me slusalice a ne chat ,normalno pogresno sam se izrazio

Šmekni ove, koštaju oko 150€ i na dobrom su glasu:

Tritton AX Pro Dolby 5.1 Headphones review | from TechRadar’s expert reviews of Headsets and headphones

Proslog leta sam razmisljao o headset-u koji je kompatibilan sa xbox 360 i sa pc -em . Po meni ovo Ti je najbolje resenje :Video Gaming Headsets, Sound Cards, Audio Processors | Turtle Beach mozes da biras do mile volje samo para treba :rolleyes:

Ja sam iz istog razloga da ne smaram zenu sa kretenskim zvukovima, pogotovo nocu uzeo Sennheiser bezicne slusalice. Kostale su oko 160e ali su vrhunske slusalice, zvuk je stvarno odican udobnost takodje…
4Audio - Sennheiser RS 160

ti si verovatno uzeo slusalice za tv ,ili gresim - zanimaju me sluske koje idu u xbox360

Svake slusalice koje imaju 3.5mm stereo ili opticki tosslink mozes prikljuciti direktno na xbox ili na tv. Ako imas lcd tv sigurno na njemu imas i stereo i opticki izlaz za zvuk, osim ako nije bas neki soc model gde su zakidali na tim stvarima zbog manje cene.
Sad jedino ako ti mislis da slusilice prikljucujes na headset izlaz na samom kontroleru onda trebas da trazis kompatibilne sa tim, ali koliko sam shvatio tebi trebaju obicne slusalice samo za zvik bez mikrofona. Za tako nesto imas sirok dijapazon stereo slusalica koje mozes naci sasvim solidne i za 1500-2000 dinara. Za 5.1 vec treba odvojiti dosta vise novca a i sama ponuda kod nas nije tako velika. Ukoliko se odlucis na takve slusalice gledaj da budu prave znaci da zaista imaju po tri zvucnika u sebi, a ne da emuliraju surround preko nekog dekodera. Nemam iskusktva sa nekim konkretnim modelom da ti direktno preporucim. Koliko sam citao po netu, ljudi su dosta opljuvali ovaj Triton sto se tice kvaliteta zvuka. Ako vec dajes toliki novac na slusalice drzi se proverenih Sony, JVC, Panasonic itd.

Ovo sto sam ti ja postavio su standardne stereo slusalice samo sto su bezicne. Znaci nisu 5.1 vec standardne stereo. Ali su zato vrhunske stereo slusalice. Sony, jvc, Panasonic su marke za siroke narodne mase i kvalitet nije ni prici Sennheiser slusalicama. E sada samo zavisi koliko si spreman da das. Ove sto sam ja uzeo su neka srednja njihova klasa. A imas i dosta nize cene ali zicane. E sada ako ti treba i mokrofon onda ne znam.

koje su jeftinije slusalice za xbox 360,smeta ukucanima buka,znaci ne treba mi mikrofon samo neke jeftinije,posto ne znam,imam za komp ,al ne znam gde da ih upalim

u tv ih stekni