Otkrivanja nove Xbox konzole pratimo zajedno - utorak 21. maj 19h!

Kao i svaki put kada se nešto spektakularno dešava u svetu gaminga a posebno kada je u pitanju nova konzola, pa još iz Xbox porodice, naša dužnost je da to putem videostreama i chata zajedno ispratimo.

Dakle, sutra, utorak 21. maj u 19h je početak prezentacije i traje sat vremena.

Mi ćemo chat za sve članove otvoriti u 17h jer već u 18h počinje warm-up na Gametrailers sajtu.

Evo satnice:

18h: GameTrailers.com pre-show / Mr G. Keighley, Stephen Totilo, Jeff Gerstmann, Rob Smith
19h: Xbox - A New Generation Revealed
20h: GameTrailers.com post-show / Mr G. Keighley & Don Mattrick.
21h: Twitch.tv post-show live / Larry ‘Major Nelson’ Hyrb+

Vidimo se.

Samo sat vremena? Čudno, šta li će onda prikazati u tih sat vremena?
Već su rekli da će prikazati Fifu i BF4, kako god da se pogleda, sat vremena deluje premalo vremena za prikazivanje konzole, što bi trebalo da bude monumentalan događaj.

Samo sat vremena pošto se direktno prenosi na SpikeTV a to je maksimum za tv formu. Kako su rekli iz MS, ovde je fokus na konzolu i par igara, dok će E3 biti “all about games”.

To je dobro znati, mada, opet, trebali su bolje da se organizuju, moglo je da ude recimo part 1 za konzolu i part 2 za igre, ovako u odnosu na PS deluje smešno

Znaci videcemo kako ce igre raditi direktno na konzoli ili? Pa dobro, znaci konzola, software, par igara… Pa dobro, ajde sad…

Sad videh da će od 21.00 biti Major Nelson, to obično vredi gledati

Da, obicno ima i dobre sagovornike…

trebali su tebe da pitaju kako da se organizuju :stuck_out_tongue: , oni nemaju iskustva, bolje ovako nego kao Sony, dva sata a od toga jedan sat pricanja o fejsu i opet u krug… i kako njih svi vole i kako se sada lako prave igre za njih… patetika

Da su mene pitali… Uuuuu… To bi se pamtilo :smiley:

Svejedno, videćemo sutra, ali opet, majku mu, oni najvljuju novu konzolu, a ne neki update ili neku sitnu glupost, trebalo bi da gnjave kao Sony, ne samo da kažu, dobro došli, evo konzole, a sad marš napolje, a i ta zaj*bancija oko postavljanja šatora za sat vremena? Nije valjda ti nije čudno?

Ma daemon je bolji organizator,ne mozes sa njim da se takmicis :slight_smile: E3 je bas blizu tako da igre se cuvaju za to, konzola je prioritet sto je ok, a sator je bas glupost mada sigurno postoji neki razlog, saznacamo sutra

Nemaš pojma koji su propust napravili kada me nisu angažovali :smiley:

Upravo to… Sony je barem “zagrijao” publiku prije prikazivanja “onog glavnog”. Zato je prezentacija i trajala dobrih 2.30h. Pa bože moj, predstavljaju Next-Gen, trebali bi prvo poslužiti “predjelo a tek onda glavo jelo” :smiley:

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Trebali su Davida da angažuju, to bi bila ludnica :smiley:

Imenjace, otvaraju se vrata i crimson jedinica unosi novu konzolu u sanduku za municiju… Aaaaa… Jojjjjj…

Kad im podrigne i pojede svu klopu ima da ga obese za ja… Da visi u satoru… :smiley:

nadam se da gresim

Nemoj tako, prvo mora istorija MS, pa integracija sa Win 8, tek onda kreće zabava, i trebalo bi da unose Master Chief, Marcus Fenix, onaj što je glumio Alan Wakea i ona što je glumila Cortanu, ipak treba da se prikažu ekskluzive. Mada mogu da se kladim sa tobom da će biti: puf, eto je, gledajte je, a sad marš napolje.
A za Davida, ne mogu ni da zamislim šta bi mu palo na pamet, ipak je i on pomalo poremećen, tako da bi mogao da očekuješ ludost
@Lordish, baš to, šta mogu za sat vremena, od čega će 100% jedno pola sata biti fokusirano na Kinect i njegovu funkcinalnost

“Predstavljamo Vam Kinect 2! \o/ Integracija sa novom Fifom 14…” I ode 45 minuta… Zadnjih 15 minuta će biti posvećeno novoj Forzi, Halo-u i GoW-u… Ubio bi ih, Stare mi :smiley:

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Neeeeee… Prvo istorija od windows 1, pa revolucija koju je doneo windows 95… I na kraju posle 5 sati price, novi xbox ce imati os koji je dizajnirao MS… :smiley:

Pa nesto tako ce i biti…

Sent via S4 I9505 using Tapatalk 2