Original Destiny na mom Xbox 360

Ne znam smem li ovako da otvorim ovde temu ali ajde da pitam!
Imam xbox 360 koji je naravno do sada gutao samo nase domace igre da ne kazem kradene :smiley:
E sada uzeo bih sebi original Destiny pa me zanima sta moze da se desi kada skocim online sa njim?

Uff, imaš više faktora: Koji ti je LT? Ako je LT 3.0 onda ne bi trebao da imaš nekih problema, takođe, ako si rezao po uputstvu, onda si isto siguran, barem koliko i ostali.

Koliko sam ja razumeo, ti hoces da kupis original destiny i hoces da igras online. Nista se nece dogoditi… Ja sam recimo igrao destiny pirat, a ostale naslove sam imao original…

Dok god ti je "flash"ovan, dvd drive na xbox-u i pratis upustvo za rezanje igara sa odgovarajucim dvd rom-om na PC-u, na konju si…

Koliko se secam jeste 3.0
Ali necu nista da rezem samo cu kupiti sebi lepo cd i hocu da igram original igru online :smiley:
Cekam crni petak :smiley: da vidim popuste. Ali mozda cak i pocastim sebe sa xbox one ako daju neku dobru cenu sada je 350$
Posto sam trenutno u US i bicu za “crni petak”
U svakom slucaju ako bilo sta zeznem ovde ima dovoljno ljudi kojima mogu da odnesem konzolu i da ne brinem ni malo :smiley: