Origin za*ebava sa downloadom

Uzeh Humble Bundle i odlučio da instaliram BF3, kad ono, prc, neće da downloaduje. Sve lepo počne, prvih 10% je bez problema skinulo, onda odjednom pauzira i stoji tako neko vreme. Posle restartujem Origin i opet isto. Zna li neko rešenje? Sada sam restartovao i stalo na 74MB, a pre toga stalo jedno 5-6 puta na putu od 4-5GB.

Sa vrha glave, vjerovatno zezaju serveri, posto je humble bundle toliko dobar i nimalo humble, da vjerovatno milion ljudi u isto vrijeme skida istu igru :slight_smile:

I ja se nadam da je to. BTW, upravo se nesto setih! Kada sam dodavao igre, izabrao sam US/France verziju umesto GB/German/itd. ima li to mozda veze? Moguce da server zeza sto kazes jer stopira neregularno.

Nema to veze, to je samo jezik, nije druga regija.

Mnogo zeza. Npr. skida do 590mb, i stane tu jedno pola sata, restartujem origin i krece dalje.
Edit: Napravi se jedno programce koje automatski restartuje origin na svakih 10/20 minuta dok ne stane download i automatski ga pokrene. Valjda ce do jutra da ga skine…

Rešen je problem. Pomoću notepada napravio .bat fajl da automatski pali i gasi origin, stavio ga gde je origin instaliran i rešen problem.