Ooblets (Pokemon/Stardew Valley indie tip igre) dolazi na Xbox One i PC

Double Fine je izdavač. Izgleda zanimljivo.


Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=nKxf2L4LHME



Pa igra još nije ni izašla, tako je i na tom planu bezveze poređenje :smiley:.

Sony ima Horizon Zero Dawn a MS uzvraća udarac.

Edgy.

Možda bolje do dodam nešto konkretno umesto da hranim trollove:

Battle system:


Towns to explore:

Ne znam kako sam troll, kad me u duši zaboli šta MS radi, tj. ne radi :smiley:

Svaka kritika i prozivka je nužna hahah

Sorry za off

Evo sada sam objavio ponovo post koji je bio obrisan (drugi od gore) od @jahalang0112.
I can see troll pattern there. Ako je diskusija indie igre (koju izdaje Double Fine a ne MS) vs AAA igretine pogodna za ovu temu, ok, let it be.

Kao neko ko primarno koristi XO kao platformu, i obožava brend za nijansu više od Playstation-a, ne mogu vidit kako trollam ako iskažem nezadovoljstvo kroz sarkazam. Čovjek je 100% u pravu sa tim postom, iako zvuči kao žešće trollovanje. Nažalost…

Samo sam razočaran @robotnjik, ne biram strane. Isto bi radio i Sony-u :confused: Znam, nije tema prikladna, al’ gdje napisat nezadovoljstvo nego u temi koja prikazuje korjen MS-ovog problema?

Ovo ako ne budem odigrao… umrecu.

1 Like

Imalo bi smisla da ova igra ima bilo kakve veze sa MS, ali nema. Ovo jednostavna objava male igre koja sada ima priliku da se ponudi većem broju igrača kada bude gotova, ništa manje, ništa više.

Svi reflektori uprti na indie projekat, a AAA eksluziva ni na vidiku. MS nema veze s tim što ovakvi projekti zauzimaju pozornicu? C’mon… Nemam ništa protiv igre, dapače.

Sloboda govora. Moram plakat nad ovim kad sam toliko uložio u xbox i igre. Radujem se vremenu kad će me neko pobit sa lijepim vijestima od MS-a. E3, prove me wrong!

Ja licno imam strasno blagonaklon stav prema Double Fine-u jer njihove igre imaju trunku genijalnosti i mnogo, mnogo dobrog humora. Ali su mi nekako u poslednjih par godina spali ispod radara. Sve su to neosporno indie biseri ali nekako uvek prodju nezapazeno. Cekacu da bude deo Live Gold ponude koju nameravam upravo da produzim.

U ovom slučaju su oni samo izdavači, igru kucka neki lik u svojoj garaži :smiley:

Igra mi deluje nekako, Dosadno i neinspirativno. Art style je nekako ok, ali ništa više od toga, gameplay koji se vidi u trejleru je osrednji i deluje poprilično sporo. Možda i bude interesantno nakon što prikažu konkretne borbe i kako funkcionišu, ali na osnovu viđenog, meh.

1 Like