Probao sam danas da igram fifu 12 preko neta i trazi mi online pass.Zanima me dal to treba da kupujem posebno,moze li se naci na netu i da li to trazi kod svih igrica kad se kacim na net?
Da on se kupuje posebno,online pass kosta 800 ms poena,nekih 10 e,moze jedino da se kupi sa live-a nema drugih nacina i on ne postoji u svim igrama uglavnom u ovim novijim i uglavnom su to igre ciji je izdavac EA.
Moze se dobiti i na drugi nacin ,ali je poprilicno rizican.Ima tut na xbox360iso .
Naravno ako imas original, online pass je u kutiji, mada kontam da pricamo o piratima
Planirao sam da uzmem neki cod da igram preko neta,sad ne znam dal da uzmem mw3(ne znam dal trazi online pass) ili black ops posto je on malo stariji pa mozda tu ne trazi?
svi multiplayer blockbusteri traze online pass
Evo,sad sam malo vrteo po netu i kazu da nijedan cod nije imao online pass kao ni halo reach (te dve planiram da uzmem xD)
Pa da rekao sam ti pre svega igre koje je radio EA traze,MS ekskluzive nikada nisu imale online pass ima jos par kompanija na primer Ubisoft i Codemasters koji traze dok ovi ostali retko mada kako su krenuli verovatno ce svi poceti uskoro ali zato najbolje da kada razmisljas koju igru hoces da igras pogledas na netu da li je potreban online pass pa odlucis.
Sve druge metode za dobijanje pass bi ti savetovao da zaobidjes MS je jako osetljiv na kradju tih kodova i za pass kao i za poene i live tako da bi ban verovatno bio siguran.
A i nije to toliko skupo ,s obzirom da većinu igra košta oko 1€ :devil .
Yup, za COD ti ne treba online pass…