Online IPTV

Kao prvo, mali uvod u celu priču.
Naime, onomad mi se na poslu, stariji kolega, pohvalio kako su mu lokalni klinci instalirali “nešto” na laptop, a to “nešto” mu omogućava da besplatno gleda sve sportske kanale koji se emituju kod nas, plus još neke strane. I to u zavidnom kvalitetu slike, ili kako bi on rekao:“slika k’o na prvom!”

E tu se ja zainteresujem za celu priču, jer, imam Telekomov IPTV a samim tim nemam Sport Klub kanale.
Na moje pitanje šta su mu to instalirali dobio sam za odgovor puno “ne znam”, “hmmmm”, “aaaaammmm” i sl.
Jedino što sam skontao iz cele priče je da aplikacija ima desktop ikonicu u obliku saobraćajne kegle, koja se koristi da se obeleži sveže obojen pešački prelaz i tako to, jel.
Odmah mi na pamet pade ikonica od VLC plejera, ali opet sam za odgovor dobio “ne znam”, “hmmmm”, “aaaaammmm”.

E sad, izborio bih se ja sa svim tim kada bih prišao tom laptopu, no, kolega je dan kasnije otišao na godišnji, a mene ostavio u razmišljanju…

Dakle, moje pitanje je - da li neko zna o kakvom programu se radi?

zanimljiva stvar :slight_smile: deder podeli…

da nije mozda SBB D3GO? Mada on se placa sto je najgore…

ali ako ima svega toga za dz, pa jos i HD kanala, hello there :slight_smile:

Mislim da je u pitanju lista kanala koja ima da se nabavi na yubraca, koja se moze gledati na bilo kom playeru, ali je preporučen VLC. Ima trenutno dva spiska jedan sadrži:

HRT 1 / HRT 2 / HRT 3 / HRT 4 / RTL / RTL 2 / RTL Kockica

Nova TV / Doma / CMC / 24 Sata / STV / Arena Sport / Sport Klub 1

Pink / Pink 2 / Pink 3 / Pink Film / Pink Reality / Pink Plus / Pink BH

FTV / OBN / BHT 1 / Hayat / Hayat Plus / Hayat Music / RTCG sat

NHL Network USA / RTS / B92 / SLO 1 / SLO 2 / SLO 3 /

A drugi:

hrt1
hrt2
hrt3
hrt4
rtl2
rtl
sportskatv
sk3
sk1
ESP
ESP2
AJBalcan
cmc
ntv
mtv
mtvmusic
okbamb
fashiontv
24sata
viahistory
viaexplorer
CinestarTV
CinestarP
CinestarP2
CinestarAT
rtlplus
fight
discovery
klasiktv
TLC
animalplanet
CBSreality
orlando
ginx
extremesports
jugoton
kinotv
travelchannel
foodnetwork

Sad odakle to i kako nisam siguran, ali radi, a to je najbitnije

Imam ja plejlistu sa sportskim kanalima koja se pokreće preko vlc plejera, radila je pre više od mesec dana, da li sad radi ne znam, nemam pc još uvek pa da probam. Ko hoće neka se javi na pm da mu pošaljem da proba.

Nidžo, nemoj na PM, daj ovde da svi vide, a ti deamone, pojasni kako radi, šta treba i sl.

Mislim da nije piraterija pa da ne postavljam javno, ali ako je ok postaviću :slight_smile:

http://www.mediafire.com/view/w0x3na18b6libxe/TV%20%20lista%20kanala%20-%202.m3u
http://www.mediafire.com/view/q38f4vwwp48l1y7/Tv%20%20lista%20kanala.m3u

Ovako, evo te dve liste koje sam ja nasao, skinete njih i program VLC i to bi trebalo da je to, sad kako se ti programi nalaze nemam pojma, ali vidim da su to neke adrese, valjda neko čačkao oko nekog dreamboxa ili sličnog uređaja, pa kopirao linkove ili nešto

Evo. Pre je radilo, sad ponavljam nisam siguran da li radi, probajte pa javite.

Koliko sam shvatio, to su samo neke privremene liste, jer se stalno menjaju, te je to samo privremeno rešenje

Ovo Nikolino ne radi, a tvoji su Milane folderi prazni.

Sad videh da promaših linkove, sad ću da ispravim :slight_smile:
Sređeno :slight_smile:

Ovako nesto i ja trazim, znam da ima padalo napamet ali nikako da potrazim. dobro je za neki android player i pustas tako neke kanale koje nema kod nas na kablovskoj… Hm idem da vidim linkove :slight_smile:

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

RAde upravo testirao linkove HRT 1 preko BSplayer-a

Jedna lista radi, dok druga traži neke šifre i to…
Naravno, na ovoj što radi samo jedan SK…eee živote…

Jbg, znači na drugoj treba šifra? Već su izgleda provalili i smakli

Radi i pink na laputopu sam probao, al jazira, orf, landscape hd … Evo da vidite i na telefonu radi ono da gledate farmunu busu #samokazem :slight_smile:
Tapa nece sliku da mi posalje :frowning:

Ja sam ove besplatne kanale gledao nekih mesec i vise dana. Drug mi pokaze kako se to instalira na Android telefonu, imala neka aplikacija IPTV (bas se tako zove), kad nju instaliras ukucas neku adresu/link koju moras da znas naravno i imali svi kanali kao na SBB televiziji.

Ja kontam, ako moze na telefonu moze sigurno na komjuteru, natuham neki iptv player (sad da me ubijies ne mogu da se setim kako mu bise ime), u njega ukucam tu istu adresu i vidi cuda radi, i svi kanali kao na telefonu.

To sam koristio nesto vise od mesec dana, onda ta adresa vise nije radila, pokusao sam da nadjem drugu ali nesto bilo komplikovano i odustao sam.

Koliko sam shvatio, to se nađe jednom u mesec-dva, traje mesec, maksimalno dva, pa onda mora opet da se trazi, i tako u krug

Pa da, to mu izgleda dodje tako. Ono sto sam ja “pogresio” jeste sto sam svima razglasio i objasnio kako da naprave ovo na kompu, i onda kad se to ugasilo, svi su me cimali i zivkali, kako, zasto… :smiley: e 'aj sad ti objasni da te ne moze :smiley:

Radi se o strimovima koji su metnuti u m3u plejliste koje se prave vrlo jednostavno iz notepada. Na kompu je dovoljan vlc i iz njega open network stream (ctrl+n) i on onda moze da otvori npr link samo od jednog kanala ili pak ako se radi o m3u plejlisti (uglavnom na dropboxu) onda dobijete vise kanala i normalno ima dugme u vlcu toggle playlist gde može da se otvori određeni kanal, da se ne ide redom. A ima i opcija da otvara m3u fajl sa harda što je meni mnogo jednostavnije.
Ko što reče prekanator za android postoji aplikacija IPTV

koja ima sve bitne opcije - može da otvara url plejliste ili npr da prebacite s kompa m3u plejlistu.
E sad tih strimova i plejlista ima more. Ja sam jedno vreme uzimao sa jedno 5-6 foruma linkove i pravio sam m3u plejliste ali nekad se desi da strim radi i po godinu, nekad par dana pa je preveliki cim.
Evo vam ovo što ja imam, jedno 6 plejlista ali ko što rekoh ima kanala rade i po godinu, a neki otkažu posle par dana
Zippyshare.com

Pa sve IPTV kompanije imaju online iptv stream e sada njihov je vecinom zakljucan… Ovo je neciji redirect od nekih koji se placaju, u svakom slucaju lepo je imati. Meni oni linkovi od demona rade