Ok festival Tjentiste

Ljudi upravo sam se vratio sa festivala u Tjentistu. Koliko je dobro bilo recima je neopisivo. Kampovanje pod satorom uz dobru muziku, drustvo i pice. 3 nezaboravne noci, mnogo nezaboravnih nastupa…I dosta nepoznatih i ludih ljudi koje upoznas usput. Ove godine je bilo vise ljudi nego ikad do sad.
Nastupalo je dosta bendova, najbolji su bili: Brkovi, Hladno Pivo, Ritam nereda, Mortal kombat, Zoster, Rundek, Van Gog, KKN, Buc Kesidi…a uvece je after na elektronici :grin:

Je l bio neko nekad na ovom festivalu?
Meni od ove godine definitivno postaje tradicija.

5 Likes

Ja realno guglao da vidim sta je to :grin:

1 Like

Kad smo vec kod tradicije tu je izvrsila proboj partizanska eskadrila u bici kod Sutjeske i Tito je bio ranjen.

image

3 Likes

Ja sam isto prvi put cuo za festival pre 2 meseca kad mi je drugar poslao trailer sa youtube da pogledam.
Moja je preporuka svima da odu, nezaboravno je sa dobrom ekipom.

Vrv cu posetiti ako bude bio repertoar bolestan kao sto je sada bio. :grin:

1 Like

Ja idem u Cacak na Brkove 4.9. ako ih slusas dodji i ti :grin:
Festival ‘Prica’ 03.9. i 04.9.

1 Like

Opasno se drogiram🤣

1 Like

:love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture:

Hahahah najjaci su realno :joy:

Nije to toliko moj zvuk. Vise iz sprdnje smo ih slusali u mladjim danima. :rofl:

1 Like

Uf, cuo sam par njihovih pesama i ok mi je da ih slusam na ovako nekom festu gde nastupaju vise izvodjaca ali tesko da bih samo njih slusao, tj isao na neki koncert. Oni su kao neki folk metal kolko sam izvalio i nije mi to bas to to. Btw, prva pesma od njih koju sam cuo je bila Hormon Sreće i bila je ok. A onda sledeca, Hocu da mi dete sluša narodnjake. Kolko luda pesma :grinning:

1 Like

Imaju solidnih pesama ali najbitnije je da prave haos od atmosfere :joy:
@MikiBanter Mortal Kombat dolazi za nekih par dana kod nas u Kragujevac, posto su ti oni verovatno medju omiljenima hahaha

1 Like

Dap, za Kombate si u pravu. :grin:

1 Like