**Improved system stability to block all ODDE products for all PS3 models
================
Those of you who want to test it out here is the link
http://dus01.ps3.update.playstation…e/PS3UPDAT.PUP ← THIS IS [SIZE=4]OFW 4.60[/SIZE][B] NOT [B]CFW…
[B]MD5 HASH
Path: D:\Downloads
0bbfec941b00ca88fdc777182ff95dfe PS3UPDAT.PUP 196.5 MB (206,084,831)
TOTAL: 1 files - 196.5 MB (206,084,831 bytes)
AGAIN, This is the link of [B]OFW 4.60, don’t do anything silly
**[/B][/B][/B][/B]
M007P
June 24, 2014, 4:19pm
2
CFW rocks pitanje je bilo dana da sacekamo sta kazu oci ODE momci sta ce moci uraditi.
Sent from my Sensation XL using Tapatalk
pa evo sta kazu povodom ODDE i 3k3y i COBRA timovi
**Official reference sites:
3K3Y thread about some people who updated.
Cobra thread about this update.
[B]Note:
Don’t ask me if it’s safe to update. I don’t know.
Don’t ask me what happens if you already updated, probably your ODE device getting blocked. (most gullible answer i could give)
Try to reach OFFICIAL support for better understanding about this situation.
Don’t ask me if you can get banned or if you can go online if you already update = I DON’T KNOW.
[B]Use official forums depending on which ODE device you own. ASK to them, what can you do o can’t.
[B]3K3Y statement about this:
_
[B][SIZE=5]Sony have just released a new update 4.60 which seems to affect all models of 3key.[/SIZE]**
As before [SIZE=4]DO NOT UPDATE[/SIZE], YOU DO SO AT YOUR OWN RISK .
_
3K3Y official thread about this: DO NOT UPDATE.
Cisto da napomenem DOWNGRADE je i dalje moguc, naravno na modelima na kojima je to bilo i pre moguce… To nece skoro da uniste, mozda i nikada :D[/B][/B][/B][/B]
Da li je izasao neki spoofer koji ide na 4.55 cfw? Znam da je rano ali mi se strasno igra bf4.
Послато са ST25i користећи Тапаток 2
Akiris
June 24, 2014, 5:34pm
5
kakvi crni spoofer.
ovo koristis i ne brine ti nijedan ofw, veruj mi inofrmacija iz prve ruke
ovo je program koji ne laze PSN da imas 4.60, nego ti PSN ne trazi update
What he said. Nabaciš yab i nemaš brige. Ja sam još uvek na 4.50 i neću ga menjati skoro i sa yabom najnormalnije koristim online
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
aLx
June 24, 2014, 5:39pm
7
Znaci sutra/prekosutra ocekujemo Habib CFW 4.60, a sredinom sledece nedelje update 1, 2, 3 i 4
Eh, nada umire poslednja. Nadam se da ce provaliti sve ps3 modele, pa da padne malo cena ovima sa cfw-om.
Akiris
June 24, 2014, 5:42pm
8
sto se nisi javio dobio bi popust
Yab mora preko racunara kako sam ja skontao, treba mi pet metara kabla da bi to uradio posto mi je racunar u sobi, a ps3 u dnevnom.
bnboy89knd:
Yab mora preko racunara kako sam ja skontao, treba mi pet metara kabla da bi to uradio posto mi je racunar u sobi, a ps3 u dnevnom.
Yab se pokreće sa kompa, tačnije pri svakom paljenu kompa pališ YAB servis, ali ne treba ti kablo iz ps3 u komp. Prepotstavljam da su ti i ps i komp nakačeni na isti modem/ruter. Sve što je neophodno je da na ps3 staviš u proxy IP adresu od računara i to bi bilo to, pokrećeš YABStart.exe na kompu i voziš
Na istom su modemu, ali su povezani preko wifi-a.
Nema veze jel bežična ili konekcija kablom, princip je isti
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
cwiya
June 24, 2014, 7:10pm
13
Drugari, da li je moguce uraditi Rofero na cech3004b…ili smo stuck i dalje samo za ODE?
Ode samo
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Instalirao sam spoofer, evo vec sam jednu partiju odigrao. Za sada bez problema.