OFICIJELNI patch-evi i data pack-ovi za PES 2013

Pozdrav, svima. Da li postoji mogucnost da se od nekle skinu oficijelni patch-evi i data pack-ovi za PES 2013 (ili bilo koji drugi PES)? U pitanju je 4GB RGH konzola sa eksternim (neoriginalnim) HDD-om. Znam da ima onih nekih mod-ova, neoficijelnih patch-eva, ali to me ne interesuje, voleo bih ono sto moze da se skine preko LIVE-a, ali na njega ne mogu da se konektujem, zbog vec navedenog RGH-a. Hvala unapred!

pa to sto skidas na live je klasican DLC ili Title Update a to komontno radi na svakoj RGH konzoli, instalira se kao svaki DLC, cak TU mozes da skines preko neta direkt na konzolu… i to bi ti islo na tu internu memoriju ne moze na hdd ext

Kako to radis? Posto ja znam da se to radi iz menija u igri, i kad hocu da odem na tu opciju, kaze mi da moram da budem konektovan na LIVE.

Ako ima FSD, stanes na igru i kliknes Y dugme i imaces opcije, medju kojima i Title Update. Naravno da ne mozes iz igre jer nemas Live aktivan.

Kako se ubacuju dlc-evi: http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/3552-tutorijal-jtag-rgh-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag-rgh.html
I title update:

7. Pokretanje igre:
Da bi ste igrali zajedno sa svima, i da bi ste mogli da se pridružite njihovim partijama i oni vašim, potrebno je da imate najnoviji title update. Uđite u Library tab/Xbox 360 Games i selektujte igru koju želite. Kliknite Y za opcije, I odaberite Manage Title Updates. Kliknite Y za download, i kada vam izređa sve, kliknite na najgornji, i pritisnite A da ga selektujete. Znaćete da ste ga selektovali tako što je ikonica u boji.

OK, usao sam u Title Updates, pritisnuo Y, pojavila su se neka 4, selektovao sam najgornji (pritisnuo A) i sta sad? Kako da znam da ga je skinuo?

Ako je onaj Xbox logo u boji (slička levo od teksta updatea) onda je aktivan.

Nakon selektovanja najgornjeg title update-a, samo sam isao na back, ali kad pokrenem igru, i dalje pise Ver 1.00. Najnovija je 1.04, a Data Pack je 6.00. Cak sam isao da proverim da li je najgornji title update ostao selektovan, pa sam isao na manual scan, ali posle svega i dalje mi pise da mi je verzija igre 1.00.

EDIT: Sad sam video da u postu od studiovpc-a pise da to mora na int. mem., ne moze na ext. HDD. A ovi title update-i kad se skinu, automatksi odu na ext. HDD u folder Title Updates.

EDIT2: Cisto da preciziram, FSD pokrecem sa ext. HDD, ne iz int. mem. Jel u tome kvaka?

A zasto ako smem da znam? Mislim, ako promenis hard, ili hoces da stavis neki drugi sa drugim igrama nemas FSD. Zakomplikovao si sebi zivot bezveze.

Zato sto kad sam hteo da prebacim FSD na internu memoriju, nisam znao koji launch.ini fajl je za mene: instalacije.rar
EDIT: Mozda vi mozete da mi pomognete da otkrijem to. :slight_smile: Moja konzola je SLIM 4GB (dakle bez internog, originalnog HDD-a), a ako me pitate koja je ploča i DVD drajv u pitanju, znam samo da je to ona na kojoj NE MOZE da se radi LT+ vec samo RGH.