Ne kapiram da se na xbox360iso mesec dana ceka jedan covek da se smiluje da odvoji 5 minuta vremena da okaci offline squads. Jel ima neko ovde medju vama da igra online fifu 13 pa da okaci zadnji squad update od pre par dana?
Još nisu transferovani igrači u H2H, u UT-u jesu. Bar je tako na PC-u.
Pa izasao je oficijalni update to znam, jer je ovaj sto redovno kaci rekao da je izasao, ali ga mrzi da okaci.
Pojma nemam, ja samo kažem ono što vidim, kod mene nisu transferovani igrači.
Moze li me neko uputiti kako da ubacim taj update?
Moze i link pa da se niko necima sa objasnjavanjem.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Objasnice ti neko, samo da se pojavi update.
Sibnite i meni na pp objasnjenje kada se pojavi update, molim vas
Update je ******, izbrisani su i oni transferi koji su vec bili odradjeni. Primoravaju ljude da kupe fifu 14, ocigledno ce jedino to biti novost.
Odakle ti update? RGH imas?
Ja sam na LIVE-tu
Konacno!
A sada link gde mogu da se edukujem.
Zahvaljujem se unapred.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Pokušaj:
Get any game save that is on your profile off your memory card or HDD. You just need a copy of it, don’t delete it
Start up Modio and click resigner tab, and then open your save that you copied off your HDD
Once you load the save, you will see your Profile ID and Console ID. Take note of those IDs and click Save IDs Set.
click resigner tab again and open fifa files
click Load Ids. This should make the Profile ID and Console ID match what you had in the other save you first loaded.
Resign and Rehash
once you’ve opened up ^^ in modio,simply rehash/resign all files with your own ids (following guide above)and place the folder with the files (ive kept the directory)in the following location
hdd/content/longprofilenumber (not 0000000000000000)/
Mozes i XBOX360_Resigner_v1.0.0.3 da skines, mozda je ceo proces laksi. Poenta ti je da znas svoj device id i profile id. Mada mozda i ne moras da se trudis jer je update ocajan. Ne kapiram da su igrace za koje su u proslom apdejtu uradili transfer vratili u stare klubove sad?!?!?! Znaci namerno su u****ali update da bi ljudi jos vise kupovali FIFU 14.
Pozdrav, moze malo pomoc oko 45410998.rar , nisam ovo nikad koristio a jako korisno bi bilo napraviti update transfera expresno!:tap:
Sta iz 45410998 foldera da prekopiram, sve ili samo Squads, mada ima i njih vise u folderu, ful, online…
Skini xbox360 resigner. Sve te fajlove moras da otvoris u njemu da upises device id i profile id od svoje konzole. Uradi onda resign i fajlovi su spremni. Settings fajl ti ne treba. Najbitniji ti je squads. Prebacis ga onda u content voj profil folder\45410998 folder. I to je to.
Skinuo sam Xbox 360 Save Editor i prilikom snimanjatj, tj klikanja na resing save pita me neki pasword i korisnicko ime!?
Pa ne znam kako bih ti pomogao. Ja sam ti rekao da nesto drugo uradis.
Shvacam, skinuo sam i XBOX360_Resigner_v1.0.0.3 i snjim radim, hvala! Lp
S ovom verzijom nisam mogao promjeniti, pa sam nasao verziju XboxSaves Resigner v2.2
S tom verzijom sam iscitao iz mog foldera sve id i copy/paste u skinute datoteke,sve je proslo ok, nazalost nisam uspio napraviti drugi korak, tj update
Vjerovatno greska u putanji! U folderu hdd/content/ na dva mjesta se nalazi folder 45410998 (imam dva profila) a da nije u 0000000000000000 probao sam na obadva(pazeci na id profila) mjesta, jedan, drugi, obadva, ali nista!
Nisu ovo bas dobra upustva za mene, nazalost! Doce brzo fifa14