Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Jedva cekam.
Nadam se da ce zombi mod vredeti.
Ali provailte glumce sto su okupili, Kevin Spacey, John Malkovich, ovo ono
Samo jos Metju Mekonahi da se pojavi
Danas sve ide na isti fazon samo zombi zombi zombi vise daj ljudi smislite nesto novo , gameplay deluje zanimljivo ali zombiji su vise dosadili u svim igricama i u svim oblicima . Ne govorim ovo samo za CoD da bi ga tu sad hejtovao vec za sve igrice u globalu
Ja bas nisam ljubitelj zombija i slazem se da su smorili sa njima. Ali mi je ovan mod bio vrhunski u cod black ops-u. Naravno samo prvi deo,i voleo bih da naprave nesto slicno tome.
Zombiji su skoro u svakom codu na istu foru verujem da ce i ovde biti , koliko samo igara sa zombijima ima a nijedna ne prodje kod igraca zato sto je **** koji je sklepana na brzinu . Zasto ne smisle nesto drugo kao npr trolove vampire ili nesto tome slicno pa malo to u igrama da vidimo
Pa nije bas isto,jer npr meni u cod black ops prvom delu je bilo extra dom u drugom uzas. Imao si vanzemaljce u ghostu opet lose,bar moje misljenje.
Ali opet nije to nista toliko kvalitetno meni se iskreno svidelo zombi mod u cod black ops 1 ali opet nista to nije onako da je premocno sve je tu i tamo jedina zombi igra bar po meni koja je nesto valjala je left 4 dead (mislim na oba dela) .
Da, TLoU je baš očajno prošao
Sent from my D6603 using Tapatalk
Izvini na njega sam zaboravio, najvise zbog toga sto ga nisam igrao ali gledao sam gameplay igrica deluje stvarno odlicno
Meni je bila ok Left 4 Dead. Ali naravno da cu probati i ovaj. Cuo sam da isti studio sada pusta onu igru Evolve.
Nema vise popnes se na autobus i polubezbedan si.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ne znam gde drugde, pa ajde ovde da pitam. Jel neko zna mozda kako da dobijem ono novo oruzje…? Ubacio sam ovaj Havoc Dlc, i Season Pass, i Atlas Gorge mapu, i Tu7, i Compatibility Pack. Zombie mod radi, imam i dodatne 4 mape, sve ok, ali Atlas Gorge nemam (nije mi ni toliko bitna) i nemam ova dva nova oruzja, tj nemam ih da ih odaberem kada hocu da kreiram svoj loadout, nego samo kad pokupim od bota. Inace ne igram online, nego local u split-screen-u sa drustvom, zato sam i ubacio sve to. I sve sam odkljucao preko Content Menager-a. Pa ako neko zna mozda u cemu je problem, bio bih mu zahvalan.