Official Call of Duty®: Advanced Warfare - Exo Zombies Havoc

https://youtu.be/dvBK3IWkYyM

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Jedva cekam. :smiley:

Nadam se da ce zombi mod vredeti.

Ali provailte glumce sto su okupili, Kevin Spacey, John Malkovich, ovo ono :smiley:

Samo jos Metju Mekonahi da se pojavi :slight_smile:

Danas sve ide na isti fazon samo zombi zombi zombi vise daj ljudi smislite nesto novo , gameplay deluje zanimljivo ali zombiji su vise dosadili u svim igricama i u svim oblicima . Ne govorim ovo samo za CoD da bi ga tu sad hejtovao vec za sve igrice u globalu :slight_smile:

Ja bas nisam ljubitelj zombija i slazem se da su smorili sa njima. Ali mi je ovan mod bio vrhunski u cod black ops-u. Naravno samo prvi deo,i voleo bih da naprave nesto slicno tome.

Zombiji su skoro u svakom codu na istu foru verujem da ce i ovde biti , koliko samo igara sa zombijima ima a nijedna ne prodje kod igraca zato sto je **** koji je sklepana na brzinu . Zasto ne smisle nesto drugo kao npr trolove vampire ili nesto tome slicno pa malo to u igrama da vidimo :smiley:

Pa nije bas isto,jer npr meni u cod black ops prvom delu je bilo extra dom u drugom uzas. Imao si vanzemaljce u ghostu :slight_smile: opet lose,bar moje misljenje.

Ali opet nije to nista toliko kvalitetno meni se iskreno svidelo zombi mod u cod black ops 1 ali opet nista to nije onako da je premocno sve je tu i tamo jedina zombi igra bar po meni koja je nesto valjala je left 4 dead (mislim na oba dela) .

Da, TLoU je baš očajno prošao :smiley:

Sent from my D6603 using Tapatalk

Izvini na njega sam zaboravio, najvise zbog toga sto ga nisam igrao ali gledao sam gameplay igrica deluje stvarno odlicno :slight_smile:

Meni je bila ok Left 4 Dead. Ali naravno da cu probati i ovaj. Cuo sam da isti studio sada pusta onu igru Evolve.

Nema vise popnes se na autobus i polubezbedan si. :slight_smile:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ne znam gde drugde, pa ajde ovde da pitam. Jel neko zna mozda kako da dobijem ono novo oruzje…? Ubacio sam ovaj Havoc Dlc, i Season Pass, i Atlas Gorge mapu, i Tu7, i Compatibility Pack. Zombie mod radi, imam i dodatne 4 mape, sve ok, ali Atlas Gorge nemam (nije mi ni toliko bitna) i nemam ova dva nova oruzja, tj nemam ih da ih odaberem kada hocu da kreiram svoj loadout, nego samo kad pokupim od bota. Inace ne igram online, nego local u split-screen-u sa drustvom, zato sam i ubacio sve to. :slight_smile: I sve sam odkljucao preko Content Menager-a. Pa ako neko zna mozda u cemu je problem, bio bih mu zahvalan. :slight_smile: