Obrisane igrice

Pojavila mi se ikonica igre medju ostalim igricama pod nazivom “games” i bez slike pisalo je no cover i ja to obrisao da mi ne smeta i onda sam kasno shvatio :fubar: da je to ustvari folder svih igrica i tako su mi otisle 37 igrice sprzilo se u sekundi 260gb igara :(-o da li je moguce da ih nekako povratim ili sve moram opet da skidam :(-o :(-o :(-o

nema spasa, samo iz pocetka

pa sto si to bezveze brisao sta ima veze neka stoji to bolje da si ostavio i da nisi cackao … sad moras skidati sve opet :stuck_out_tongue:

Ako je u pitanju eksterni HDD, mozes probati da recoverujes sa Recuva programom na PC-u. Ako je interni disk u pitanju, nisam siguran da moze, ali ako je eksterni disk, znam da sigurno moze. I pozuri, to treba obaviti sto pre. Da te upozorim, proces moze trajati satima.

Hvala vam svima ali nazalost je interni hard disk

A obrisale su mi se sve igrice ali su njihove ikonice ostale u xbox 360 games i kad udjem u neku pise mi “The game couldn’t start.Try downloading the game again.” A kod nekih se nista ne desava kad pokusam da udjem u nju

Pa zato sto su igrice obrisane a njihove ikonice su ostale . Onda srecno skidanje :smiley: