Objavljeni sistemski zahtevi za Call of Duty: Advanced Warfare

Izdavač Activision je upravo otkrio sistemske zahteve za predstojeću igru Call of Duty: Advanced Warfare, pokazujući tako da su preporučene konfiguracije slične onom što se prošle godine zahtevalo za Call of Duty: Ghosts. U slučaju da se pitate da li ćete moći da igrate ovu igru, predstavljamo vam sistemske zahteve: Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz ili AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz je minimum za procesor dok preporučeni zahtevi govore o Intel Core i5 – 680 3,6 GHz procesoru. Kada su u pitanju grafičke kartice, onda vam je “minimalno” potrebna Nvidia GeForce GTX GTS 450 ili Radeon HD 5870, a preporučuje se Nvidia GeForce GTX 760 4GB. Takođe se ističe da je potrebno najmanje 6 GB RAM memorije i 40 GB prostora na hard disku. Podsetimo, igra izlazi 4. novembra za PC, Xbox 360, Xbox One i PlayStation 4.

Kao i uvek, svaki Call of Duty je vrhunski optimizovan. Ja sam sve delove igrao na Core 2 Duo E7200, a sada ce i5 to da melje kao nista :smiley:

Opet smaraju sa 6 GB RAM, a prosle godine izasao neoficijelni patch koji to smanjuje na 4 GB. Naravno igra radila kao po loju bez ikakvih problema.

Imate razne snimke po YT na kojima Ghosts radi i na 2GB RAMA, tako da je to čista glupost kada stave kao minimum 8GB, a za maximum treba 4GB.
Uglavnom su svi ovi zahtevi prenapucani, za svaki COD je dosad tako bilo, pa i za ovaj, očekujem da igru poteram na max sa preko 60fps bez ikakvih problema, najviše me zanima kakva će zverka trebati za Witcher 3, ostalo je boranija.