Kao što kaže naslov, novi dash i BC 12. novembra.
Xbox fans mark your calendars: @XboxP3 just revealed new Xbox One experience & back compat start launching Nov. 12 for all Xbox One owners
Kao što kaže naslov, novi dash i BC 12. novembra.
Xbox fans mark your calendars: @XboxP3 just revealed new Xbox One experience & back compat start launching Nov. 12 for all Xbox One owners
Ja sam ga jutros dobio i na blic pogledao. Prvi utisak mi je da mnogo podseca na sonijev UI, sto je bezveze…
Ja sam na ovaj novi NXOE odavno, i osetno je brzi od starog, i realno lepse izgleda. Mada, posto je preview, ima gomilu bugova, meni npr.ne pokazuje nikakve notifikacije. Cekamo ovaj zvanicni release pa da vidimo kako su to sve spakovali.
Istina, podseca malo i Sony-ijev dash, a meni licno najvise smeta onaj glavni “kvadrat”, ne znam kako drugacije da ga nazovem, kada pokrenes nesto, pa se vratis nazad na dash, brate prevelik je, pola ekrana zauzima. Activity feed i Store su neupredivo bolji u odnosu na stari.
Nisam testirao ali i Stefi kaze da je dosta brzi. Onaj prethodni je bio bolno spor za neke stvari, recimo pokretanje partija, slanje poruka itd. Brzina > izgled.
Ma hajde sve to sto si naveo, sto zahteva internet aktivnost, u stari dash, cak i u settings kad udjes, i tu ne moze da prodje bez cekanja i onog rotirajuceg kruzica, Sada sve to leti.
Ja samo jedva čekam backwards compatibility kako bih mogao da uzmem Alan Wake-a. Aman što mi se nešto igra ta igra, to nije zdravo